Jak si vezmeme 2 osoby SDA pro léčbu rakoviny. Recenze

Bronchitida

Ahoj přátelé! Dnes se podíváme na téma: Jak užívat 2 osoby ASD pro léčbu rakoviny. Pro recenze lidí vyléčených z různých onemocnění, včetně rakoviny, naleznete na konci tohoto článku.

Léčebný režim vyvinul Alexey Vlasovič Dorogov, autor drogy, který byl popsán dříve. Doporučení autora léčivého režimu A.V. Dorogova, jak užívat ASD 2 osobě, jsou uvedeny v plném znění a jsou uvedeny v tabulce 1

Jak si vezmeme 2 osoby SDA pro léčbu rakoviny.

Je zapotřebí uchovávat deník, v němž se denně zapisují datum, hodiny, dávka kapiček, dávka vody, pohoda.

Kapky by měly být zředěny 50 ml studené vařené vody na prázdný žaludek 30 minut před jídlem.

Voda můžete vyměnit za mléko.

Je nutno čas od času provádět testy, je je třeba zasílat podle data a uložit.

Tabulka 1: metoda "Shock" A.V. Dorogova za léčbu rakoviny.

Nové slovo o principu působení léku ASD.

Gurov Alexander Evgenevič

Přátelé, věda v posledních desetiletích nedokázala zůstat klidná a minulá po Dorogově vědci zkoumají princip činnosti SDA.

Významným přínosem pro vědu ASD byl ruský vědec Alexander Evgenievich Gurov, veterinární lékař z Vologda.

Gurov A.E. - Úplný člen odborného zdravotnického sdružení odborníků tradiční lidové medicíny a léčitelů Ruska. Získal titul Akademik pro vědeckou práci v tématu "Antiseptický stimulátor Dorogov v onkologii".

V této vědecké práci Gurov A.E. Dokázal, že ASD skutečně získává rakovinu a je dobře kompatibilní s chemií a radiační terapií. Předložil důkazy: výsledky krevních testů v různých obdobích léčby, rentgenové snímky, výňatky z lékařských záznamů, názory lékařů.

Gurov A.E. předložila teorii morfogenních polí, jejichž podstatou je, že informace v živých tkáních se hromadí po tisíce let. U nemocných lidí dochází k oslabení a dokonce i k zhroucení informací. Provoz ASD je založen na obnovení oslabených informací a harmonizaci státu.

Recenze léku ASD u některých bývalých pacientů:

Dobrý den všem! Mám velkou rodinu a spoustu problémů. Když byl můj pes vážně nemocný, veterináři předpovídali bolestivé smrti psa. Leishmanióza, alergie, 70% ztráta vlasů, hnilobné klouby, slepota a tak dále. Po 3 týdnech od 8 měsíce staré štěně téměř nic nezbylo.

A zde jeden lékař z regionálního centra doporučil ASD 2. Na rozdíl od prognóz lékařů, pes přežil. Krásný člověk Je mu 3 roky! Použitím příkladu psa jsem začal dávat ASD mému manželovi a dětem. Manžel má odstraněn žlučník, byla peritonitida, nejpřísnější dieta, pálení žáhy, žloutnutí a slabost.

Peel ASD 2 měsíce: voda 50 ml. a ASD 1,5 ml. na prázdný žaludek 30 minut před jídlem, přestávku po dobu 2 měsíců a opakování kurzu. Výsledkem nebylo dlouho! Kvetoucí muž ve svých 47! Ve stravě nepotřebuje, červenost na tvářích LOOKING possible!

Syn je ve věku 21 let - od dětství je diagnostikován syndrom syringomyelie (poranění míchy s cysty, ztráta citlivosti), stupeň 2 hypertenze. 2krát ročně ležel v nemocnici, často spadl, popáleniny, tlak 190. Stejným způsobem pil ASD. Lékaři jsou v šoku! V květnu letošního roku bylo zaznamenáno dramatické zlepšení! Cysty se smršťují! Tlak se stabilizoval! Citlivost se pomalu obnovuje (pupen na zádech nemůže být vytlačen bez sténání :)) Prochází bez hůlky!

DĚKUJI DOROGOV za jeho drogu! KRÁLOVSTVÍ JE NEBEZPEČNÉ! Díky a MIKHAILovi veterináři za náznak. Drogy všichni odhodili. Není třeba!

Považuji za svou povinnost říci o zkušenosti léčby ASD-2 a 3 osobně a mými známými.

Za prvé, před několika lety matka identifikovala rakovinu kůže, která plakala a neustále svěděla. Bylo nemožné umýt a jen nesnášet spát. Lékaři byli velmi krutí, říkali, že ve vašem věku (73) nebylo příliš reálné se zotavovat a jednoduše se připravit na nejhorší. Navíc byla vyšetřena několika různými lékaři, včetně placených.

Maminka se rozhodla hledat na internetu! tipy a články k tomuto tématu a šel do ASD. Koupil jsem oba frakce (2 a 3), o týden později jsem cítil lehkou úlevu, ale pokračovalo svržení a namáčení (i když o něco méně). Ona se i přes svůj věk rozhodla, že se nevzdá, a tak věřila zpětné vazbě od těch, kteří se zotavili, že šla na kliniku v Moskvě, kde lékař zvlášť léčí ASD a předepisuje každého jednotlivce.

Přivezli jsme ji k tomuto doktorovi a pro ni jmenovala individuální kurz. Maminka sama nemohla věřit až do konce, kdy po 2 týdnech začalo všechno před očima vymizet. O měsíc později zůstala jen stopa největšího plačícího vředového rána a v tomto okamžiku začala růst nová růžová kůže.

Máma samozřejmě řekla přátelům a přátelům a mně. Osobně jsem zastavil ARD (a bolest v krku) pomocí ASD, které jsem trpěl dlouho a v těžké formě, udělal jsem několik kurzů antibiotik, lékaři se vzdali s odkazem na velmi slabou imunitu. A teď jsou na tri kostky celkem 2-3 triky a celá studená zmizí na trase. den Dávám mému manžela tolik, když začíná onemocnět.

Blízký přítel vytvrzeného ekzému SDA a jejího přítele - rakoviny prsu. Jejich přítel z jiného města blokuje rakovinu plic.

Žiji v zahraničí, přinesl SDA sem (a to je Jihoafrická republika!), Dala jsem příteli, její dcera trpí psoriázou a také hodně pomohla. Teď bude léčit pankreatitidu ASD.
Nízký úklon pro vás od nás všech!

Jsem 50 let. ASD-2 I ACCEPT Od roku 2004 nebyly pozorovány žádné vedlejší účinky, lék je skutečně jedinečný. Tento léčivý přípravek používám po celou dobu a osobně jsem ho kontroloval při léčbě takových onemocnění jako PROFESSIONS, NECROSIS - byl ošetřen po dobu 2,5 měsíce, protože tato droga nejenom zabíjí mikroby, ale také obnovuje mrtvé buňky.

Chemická terapie zabije celý život, a jakmile ji jmenujete, znamená to, že musíte jít, ale když přijdete domů, okamžitě začněte pít SDA. Dávkování je uvedeno v části o tom, jak se s tímto léčivem léčit, osobně jsem ho zahájil; 1 den 1 kapka 4krát denně. 2 den 2 kapky 4krát denně a. td až 50 kapek a jen stejná záda pouze k poklesu na 1 pokles. V den 10, tedy v 10 kapech, může něco v těle ochorit,

Měl jsem ledviny po dobu tří dnů, ale co je nejdůležitější, nemějte strach a nepřestávejte jej užívat - všechno se vrátí na místo.

A dokonce i když začnete užívat drogu, může začít ospalost a vaše chuť k jídlu se zvýší, také se nebojíte, je to vaše tělo, které začíná jeho zotavení. Časem se vaše chuť k jídlu sníží a váš spánek se normalizuje, nemusíte se obávat.

Opravdu pomáhá při prostatitidě, pijem ji dovnitř a injekci bez jehly do konečníku po vytvoření klystýru (rostlinný olej a SDA: 30% SDA / 70% oleje - bolest po dobu 5 minut je strašná! Ale pak to zmizí). Nevěřte tomu, ale z chronické fáze jsem se přestěhoval do původní. Super a jen.

Moje babička utrpěla rakovinu krve a rakoviny prsu. Byl zpracován frakcí ASD-2 a ASD-3. Byla jsem pak malá, abych pochopila, co se děje a střízlivě posuzuje postavení mé babičky. Ale nikdy nezapomenu na vůni této drogy.

Život mě s ním druhýkrát tlačil již v roce 1996. Ex-manžel byl propuštěn zemřít s plicní tuberkulózou kvůli chemickému poškození jater. Ultrazvukové obrazy mluvily o cirhóze. Lékaři dali mému manželovi život v nejlepším případě 4-6 měsíců.

Bylo nutné důkladně provést tradiční medicínu, urinoterapii a předtím jsem musel kopat v lékařských učebnicích.

Učebnice byla padesátá léta a tady jsem na ně narazil na drogu ASD! Měla jsem naději! Tato droga byla v našem komplexu prasat.

A zahájili léčbu. Čištění těla močem, přijímající frakci, přineslo tak nádherný výsledek, že celá vana. Dispenzář byl v šoku! U ošetřujícího lékaře brýle doslova vyletěly na čelo, když po pěti měsících viděl jeho pacienta rudý, pohledný a LIVE!

Byl jsem mučený dlouho a tvrdě a mnozí souhlasili s správností léčby.

Ultrazvuk jater je normální stav, v plicích nebyly žádné dutiny, podle výsledků snímků byly testy uzavřeny - zdravé.

ZDROJ: Tatiana Chernetska

Výsledky

  1. Naučili jsme se, jak užívat ASD 2 pro léčbu rakoviny na doporučení autora léku ASD 2 Dorogov Aleksey Vlasovich.
  2. Zjistili jsme, že vědecká práce na přípravě ASD pokračuje, akademik Gurov A.Ye.
  3. Zaznamenali jsme si přehledy o přípravě ASD některých bývalých nemocných.
  4. Na základě recenzí lze pochopit, že mnoho lidí ví o ASD, ačkoli tato droga je umlčena, a také že se správnou vytrvalostí, dokonce vytrvalost, rakovina a další nejtěžší nemoci mohou být vyléčeny pomocí drogy.

Na to se s tebou rozloučím, přátelé! Příště budu mluvit o metodách tradičních léčitelů, kteří vyhrávají rakovinu.

Pokračujte.

Aplikace frakce 2 v onkologické fázi 4 hodnocení

O této přípravě jsou legendy. Oficiálně je ASD frakce 2 přípustná pouze ve veterinární medicíně. Existují však zprávy, že tento lék léčí lidi a rakovinu.

Podle legendy frakce 2 ASD pomohla vyléčit matku Beria. Ale musíte pochopit, že spolehlivost takových zpráv je velmi obtížné dokázat.

Proto rozhodujete o léčbě prostředkem, který není licencován Ministerstvem zdravotnictví, převezmete odpovědnost za své zdraví (a váš život) pouze na sebe.

ASD frakce 2 proti rakovině

O této přípravě jsou legendy. Oficiální schválení frakce 2 ASD bylo přijato pouze ve veterinární medicíně. Svět je však plný zpráv o účinnosti tohoto léku pro léčbu rakoviny a lidí. Podle jedné z legend, jejíž autenticita nepodporuje nic, frakce 2 byla ošetřena matkou Berie s pomocí ASD.

Proto při rozhodování o léčbě prostředky, pro které není vydána licence Ministerstva zdravotnictví, převezmete odpovědnost za svůj život pouze na sebe, pokud samozřejmě nejste Beria.

Zájem o protirakovinový systém frakce 2 proti rakovině se nedávno zvýšil, především kvůli rozšíření tohoto tématu v tisku.

Argumentuje se, že ASD výrazně zvyšuje imunitu, je cenným prvkem v boji proti rakovině.

Léčba rakoviny

Samotný přípravek byl vyvinut v roce 1947 v laboratoři Ústavu experimentálního veterinárního lékařství (VIEV), kde byla jako surovina použita tkáň žáby vystavená tepelné sublimaci kapalnou kondenzací. S tímto typem sublimace se tuky, bílkoviny, uhlohydráty a nukleové kyseliny rozkládají na nízkomolekulární složky.

Výsledný přípravek měl antiseptické, stimulující účinky na hojení ran. Byl pokřtěn ASD (Dorogovovým antiseptickým stimulátorem).

Dále byly žáby nahrazeny masovou a kostní moučkou, ale její vlastnosti se v důsledku toho nezhoršily, protože účinek vysokých teplot odstraňuje informace o typu organismu, který je surovinou.

Výroba protirakovinných léků na léčbu rakoviny

V moderních podmínkách se kapaliny vyrábějí pomocí speciální technologie z tkání dlouhotrvajícími živočichy. ASD frakce 2 je čajová tekutina s velmi specifickým zápachem. Používá se jak externě, tak interně.

Vědci se domnívají, že ASD frakce 2 proti rakovině má výrazný antibakteriální účinek, zatímco je to silný adaptogen, tj. Snadno prochází tkáňovými bariérami, protože její struktura je podobná struktuře živé buňky a není odmítnuta. Proto nejsou žádné vedlejší účinky, na plod v děloze není negativní vliv. ASD nejen podporuje koordinační roli periferního nervového systému, ale také poskytuje potřebné hormonální pozadí. Podílí se na všech metabolických procesech, projevuje se ve formě modulátoru imunitního systému těla. Obnovení normálního poměru buněk, které regulují různé procesy nezbytné pro tělo, zajišťuje normální fungování všech orgánů a systémů. ASD nepůsobí určitý mikrob, ale celé lidské tělo, které kvůli působení samotné drogy ničí tento mikrob, obohacené o přijaté síly a materiál.

Nevýhody

Nevýhodou toho, pro někoho, možná a rozhodujícím - silný nevolný zápach.

Závislost na drogu není registrována.

Při léčbě ASD je nutné užít velké množství tekutiny (2-3 litry denně) - odstranit toxiny a strusky z těla. Zvláštní diety pro léčbu drog nejsou nutné, předávkování není také strašné.

"Pro" léčbu rakoviny plic, žaludku

Perfektně léčitelná s frakcí 2 ASD, prekancerózní formy onemocnění. Současně se aplikuje obecná dávka a schéma, komprese jsou umístěny na vnější nádory.

Věk pacienta, umístění nádoru a povaha nádorových lézí mají primární význam pro léčbu rakoviny. ASD F-2 poměrně rychle zastaví průběh nemoci a zmírňuje bolest. V pokročilých stádiích rakoviny není aplikována celková dávka, ale až pět mililitrů ASD na sto mililitrů vody dvakrát denně. Všechny tyto akce jsou pouze se souhlasem a pod dohledem lékaře.

Intenzivní léčba rakoviny

Intenzivní metoda léčby rakoviny s použitím ASD se produkuje podle postupného schématu (čtyřikrát za den), ve kterém se dávky léku postupně zvyšují.

Vezměte si 800, 1200, 1600, 2000 hodin denně. Dávky rostou každých pět dní. Prvních pět dní - pět kapek, druhé - deset, třetí - dvacet, atd., Dokud nedosáhnete dávku padesáti kapek. Poté pořizujte padesát kapek až do zotavení.

Šetří rakovinu pomocí ASD

První den (například v pondělí) ráno po dobu 30 minut. Před jídlem se do šálku nalije 30 až 40 mililitrů spícího čaje a tři kapky z ASD F-2 kapají.

Úterý - pět kapek, ve středu - sedm, ve čtvrtek - devět, v pátek - jedenáct, v sobotu - třináct, neděle je den odpočinku a analýzy vašich pocitů.

Druhá, třetí a čtvrtá část jsou také věnována tomu, aby užívali drogu stejným způsobem. Pak týdenní přestávku. Po přestávce začíná přívod ASD znovu stejným způsobem, ale nezačíná třemi, ale s pěti kapekmi ASD, přidáním dvou kapek denně. Léčí se po dobu jednoho měsíce (čtyři týdny), pak opět týdenní odpočinek a celý kurz se opakuje.

Ujistěte se, že monitorujete pohodlí a jakékoli poškození zdraví je signálem, který přestane užívat drogu.

http://nmedicine.net/asd-frakciya-2-protiv-raka/ - přátelské místo pro nás je další článek, doufám, že tato informace někomu pomůže!

Zaslal: mk727 »30.8.2009

# 1 frakce ASD-2

Datum registrace:
30. 8. 2009

Kdo užíval tuto drogu, prosím sdílejte zkušenosti s přijetím. Dávkování, vedlejší účinky, režim podávání ASD. Díky předem.

# 2 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
30. 8. 2009

Standardní dávkování: Zředěte 15-30 kapek ASD-2 v 50-100 ml studené vařené vody nebo čaje. Pít na prázdný žaludek 20-40 minut před jídlem 2krát denně.

Režim 5 dnů na pivo, 3denní přestávka, 5 dní na pít, 3denní přestávka. A znovu, 5 dní na pít a měsíční přestávku. A opakujte znovu a tak dlouho až do úplného vyléčení. Ale během příjmu sledovat zdravotní stav. A pít spousty tekutin. Musím říci, že je to odporné a vůně je horší.

Vzal jsem ASD-2 z fibroidů a také jsem vysušil. Bylo to fibroid, teď to není.

# 3 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
15. 10. 2009

Slyšel jsem mnoho dobrých věcí o ASD-2, ale opravdu nevím, kdo by byl vyléčen! Jen holé skutečnosti, mluvit s lékaři, jsou proti samošetření! Říkají, že můžete použít SDA, ale pouze pokud je to poslední šance, protože reakce může být jiná! Nevím, co mám dělat!

# 4 Re: Frakce ASD-2

Datum registrace:
02.11.2009

Prosím pomozte mi v této otázce - jak počítat kapky SDA? Použití stříkačky nebo pipety?

Pokud je droga nestále, pak když prokapyvanii ztratily své vlastnosti?

# 5 Re: Frakce ASD-2

Datum registrace:
11. 7. 2009

ASD-2 je lepší vytočit pomocí stříkačky, 1 kostka = 30 kapek. Po styku se vzduchem se některé vlastnosti ztratí.

Přijímám ASD-2 po dobu půl roku (5denní příjem, 3denní přestávka), nebyly žádné vedlejší účinky, zlepšení jsou hmatatelné.

# 6 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
17.1.2010

Dobrý den! Od února 2009, moje matka byla diagnostikována s rakovinou prsu (T4H2M2 1U článek 2 kl.gr.) Měla bulku v levém prsu s ořechem, vzala defekt krát 7, analýza ukazuje, - tukové buňky, to bylo už 70 ray terapie a 4 chemoterapie šok dávky, v okamžiku, kdy stav zhorší, hrudníku byla černá, tvořené puchýře, vytáhl dohromady podpaží a podlopatku levá ruka byla nabobtnána jako balón - ascites na klíční kosti byla malá nádor - byla měkká a nyní tuhé a posune do krku. Lékaři odmítají operaci, říkají, že nevědí, co to je, oni jen zhruba léčí rakovinu, která se v první řadě setkají s tímto typem rakoviny v jejich praxi. Nic pomáhá a už má na svém pravém prsu novou kostku, na pravém prsou už dostala 22 trámů. Nyní, po čtení ZOZHA matka začala pít šok dávky ASD-2, zatímco pocit zlepšení na pravém prsu. Kdo může zjistit, zda existuje naděje na úplné zotavení v této situaci?

# 7 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
17.1.2010

Dobrý den! Ví někdo, zda je možné užívat doplňky stravy od firmy Vision spolu s ASD-2 pro rakovinu prsu ve 4 fázích? Kdo ví, prosím, odpovězte.

# 8 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
03/13/2010

Fraktura ASD-2 vyléčila celosvětové svědění a škrábání do krve. Nebyla stanovena žádná diagnóza. Ráno jsem užívala ráno na prázdný žaludek 30 minut před jídlem 1 den denně, 1 ml. ve vodě 20-30 ml. a uvízl medem. Pití 1,5 měsíce podle schématu 5 dní pili, 1 denní přestávka.

# 9 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
11.04.2010

Dobrý den! Pomozte prosím, kdo může! Babička jí 81 let, má více než 7 let, má rakovinu vaječníků, zatímco ona ještě ascites, lidově nazývaný také hydrocefalus... Maminka během všech těch let podporovali ji všemi možnými způsoby, tinktury jiný pil bylina moře objednal. Někde asi rok a to jakýmikoli prostředky nepoužíváme, ale poslední 3 dny babička pohoršily pocit... Pokud někdo z vás měl podobnou situaci, prosím, prosím, poradit recepty které tinktury, nebo cokoli jiného, ​​Shevchenko metoda například může někdo pomoci, nebo... A pokud frakce ASD-2 může pomoci z takového onemocnění. Děkuji předem!

# 10 Re: Frakce ASD-2

Datum registrace:
16. 4. 2010

Dobré odpoledne, před dvěma dny byla maminka diagnostikována strašným nádorem pankreatu hlavy s jaterními metastázami... Já sám jsem ze světa oficiální medicíny (mám nejvyšší lékařské) a ona je už bezmocná. Pomozte radě, řekla jsem matce všechno a ona je připravena bojovat za svůj život jakýmkoli způsobem... Byl bych velmi rád za radu.

# 11 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
07.29.2010

Frakce ASD-2 byla vyléčena chronickou bronchitidou a prekancerózními žaludečními vředy

# 12 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
07.29.2010

Vytvrzené prekancerózní žaludeční vředy

# 13 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
11.28.2010

Možná to není úplně toto téma. Byl jsem nemocný měsíc a půl a teď mi palec na pravé noze stále bolí. Možná, že nehty bouchají, i když jsem stále ještě kouřil a řezal nehty, pravý roh prstu mi bolel. Bohužel jsem na ni nemohl dát banku, ale to by bylo dávno pryč. To, co jsem prostě nepřipojil k prstu! A dehet, aloe, Kalanchoe a různé jiné masti a léky. Rozhodla jsem se zkusit ASD. Koupil jsem bublinku s ASD-2. Předtím, než jsem trochu prohledal informace na internetu, zjistil jsem, že je lze použít externě. Vlhká vata, vyrobená obvazem. Bylo to velmi brnění, dokonce i záškuby, ale po půl hodině všechno umřelo a já jsem ho opustil až do rána. Ráno se zdálo, že je to zlepšení. Opět jsem si dal noc. Jako výsledek, na mém místě, přirozené hoření způsobilo puchýř, a pak kůže přišla. Ukazuje se - je to téměř čistá alkalická látka, pH = 9. Proto je to tak hořící. Musí být smíchán s máslem. Dnes budu pokračovat v experimentu a aplikovat mast, ne čistě SDA.

Budu poskytovat odkazy na internetu, kde jsou informace o SDA a dokonce i schématu přijímání, dnes jsem se podíval a našel to, co jsem našel:

# 14 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
12.15.2010

Prosím pomozte! Moje tchyně byla diagnostikována s rakovinou hlavy pankreatu, jaterními metastázami a páteří. Nyní má vysoký bilirubin - 189. Přijíma pouze symptomatickou léčbu ke snížení bilirubinu - fenobarbital, wobenzym, esenciální, Kars. Možná někdo ví, jak snížit bilirubin, a pokračovat v léčbě dále.

# 15 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
12/29/2010

Četl jsem v bulletinu, že muž byl propuštěn domů, aby umřel, a začal pít SDA, a ve třech letech, zdravotní postižení odstraněno. Když pil, nebyl napsán. Ale pořád šla do nemocnice, podstoupila operaci, 6 chemikálií, když skončí poslední chemie, začnu znovu pít, abych zabránil.

# 16 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
12/29/2010

o játrech dělám každé ráno jednu čajovou lžičku z lněného semínka, vypiji odvar z ovesu. Můj přítel řekl, že matka vyléčila játra takto: nalijte čerstvý koňský hnůj vodou, trvejte a pijte. Jedná se o jediný lidský orgán, který se může zcela zotavit.

# 17 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
14.1.2011

Mohu použít ASD2 s přípravkem Veleska s nádorem na mozku? Tinktura na vodě.

# 18 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
01.22.2011

Je třeba vědět jistě, zda se jedná o nádor nebo kalus pro trhliny v lebce, a pokud je druhá, potom... je snadné ho rozpustit s alkoholem odolnými rostlinami alokaziya!

# 19 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
14.1.2011

Jedná se o nádor mozkových kmenů.

# 20 Re: ASD-2 frakce

Datum registrace:
01/25/2011

Snažte se kontaktovat]]> zde]]>, na tomto webu dostali mnoho odpovědí na své otázky.

Předmět:

Chcete-li vytvořit zprávy, musíte být přihlášeni.

Problém rakoviny je v současné době prioritou. Úmrtnost tohoto onemocnění je na druhém místě po kardiovaskulárních onemocněních. Mnoho ústavů a ​​vědců se zabývá vyhledáváním léků, aby se zbavili tohoto hrozného onemocnění. To přináší určité výhody: počet zemřelých se každoročně významně snižuje: zjišťují se rizikové faktory, provádějí se preventivní prohlídky populace. Nebylo však nalezeno žádné celkové množství tohoto onemocnění. Ale dobře zapomenutý starý pomáhá v některých případech. Mezi efektivní metody řešení maligního poškození tkání a orgánů těla mnoho lékařů používá ASD (frakce 2). Aplikace v onkologii a jiných závažných onemocněních vykazuje dobrý terapeutický účinek.

Co je ASD?

ASD je antiseptický stimulant - lék, který byl vynalezen A.V. Dorogovym v letech 1947-48 v laboratoři veterinární chemické ochrany. Vědec zkoumal vliv sorbentů v těle v případě otravy. Zjistil, že zachycené látky, které jsou získány spálením živočišných tkání, zejména žab, mají některé nové zajímavé vlastnosti. Po řadě experimentů a schválení se léčivo začalo aktivně používat u pacientů s nehojícími se ranami, trofickými vředy, chronickými zánětlivými onemocněními, osteomyelitidou a tuberkulózou.

Historie vynálezu

Frakce ASD-2 v léčbě rakoviny se udělala jako všelék pro toto závažné onemocnění: mnoho lidí překonalo onkologický proces, zejména matku Beria, která měla rakovinu dělohy s metastázami v plicích a játrech. Pak z neznámých důvodů následoval pronásledování vědce a tajemná smrt. To bylo způsobeno skutečností, že vynález nepatřil k lékaři, ale k běžnému veterináři, který učil profesor lékařství. Vývoj se nezastavil, i nadále pokračují. Patentovaná frakce ASD-3 pro externí použití u pacientů s různými lézemi kůže. ASD (frakce 2) proti rakovině dosud není masově využívána, ale získala uznání veterinářů, je povolena a široce používána při léčbě zvířat.

Jeho hlavním rysem je pozitivní vliv na imunitní systém a normalizaci všech procesů na úrovni buněk, které ovlivňují nejen jednotlivé mikroorganismy a tkáně, ale i celý organismus jako celek. Hlavní příčinou různých onemocnění je stresující stav. Ochranné a obnovovací síly lidského těla se však v bolestivých podmínkách plně nevyužívají. Proto je hlavním účelem ASD probudit tyto ozdravné síly a samostatně překonat onemocnění.

Akce ASD (frakce 2)

Antiseptický stimulátor Dorogova - tak to znamená ASD-2. Použití pro člověka je vysvětleno několika pozitivními účinky biogenního stimulátoru. Za prvé, je to výrazný adaptogen, tj. Lék, který zvyšuje odolnost tělesných tkání k různým nepříznivým účinkům, zejména ke stresovým faktorům. S podobnou strukturou jako živé buňky, lék snadno proniká do každé buňky různých tkání a nezpůsobuje odmítnutí. Přípravek nemá žádný vedlejší účinek a neovlivňuje plod, i když snadno proniká do hematoencefalické bariéry. Při aplikaci se hormony obnoví a aktivují se funkce periferního nervového systému.

SDA navíc ovlivňuje metabolismus, má imunomodulační vlastnosti. Pokud se tato droga používá dlouhou dobu, obnoví se vzájemné vztahy buněk orgánů a tkání a zajistí se jasná a rytmická práce různých orgánů a systémů. A tak samotné tělo bojuje s různými patologickými procesy a obnovuje své funkce. V příručkách tradiční medicíny a na internetu lze nalézt poměrně málo článků na téma "Látka ASD-2, aplikace pro lidi". Návod k použití pomůže při správném výběru požadované dávky a způsobu použití.

Výhody a nevýhody léčiva

Látka ASD (frakce 2) je zcela neškodná a netoxická. Lék je dobře snášen. Musí to trvat poměrně dlouho, nevyskytují se příznaky akumulace a intoxikace. Tradiční medicína doporučuje kombinovat použití ASD (frakce 2) s použitím silných tinktur: hemlock, celandin, aconit.

Jednou z hlavních nedostatků léku je silný nepříjemný zápach. Došlo k pokusům o vyloučení této vlastnosti, ale pak byly všechny užitečné vlastnosti ASD-2 ztraceny. Aplikace pro lidi trpící rakovinou však pomáhá prodloužit lidský život. Proto vůně v těchto případech nehraje důležitou roli.

Ošetření zvířat

Droga je prodávána ve veterinárních lékárnách a je velmi žádaná pro léčbu a prevenci nemocí všech zvířat. Dobré výsledky byly zaznamenány při léčbě onemocnění dýchacích orgánů, zažívacího ústrojí, močových orgánů a kůže, stejně jako obnovení oslabených zvířat pomocí léku ASD (frakce 2). Použití v onkologii u zvířat (a naše domácí zvířata také trpí těmito nemocemi) vykazuje vynikající výsledky. Hodnocení veterinárních lékařů o tomto léku zaznamenalo zlepšení celkového stavu zvířat s maligními procesy.

Terapie rakoviny

Existuje mnoho případů léčebných onemocnění frakce ASD. Léčba rakoviny (onkologie) s tímto lékem je mimořádně účinná. Dorogovův antiseptický stimulant byl rozšířen v léčbě:

• rakovinové procesy různých orgánů;

• leukémie a lymfogranulomatóza;

• fibromy nebo adenomy mléčné žlázy, prostaty;

• polypóza žaludku a střev;

• cystická forma ledvin, játra.

U těchto onemocnění, stejně jako u infekčních onemocnění, používají pacienti ASD (frakce 2). Použití v onkologii není jediným indikátorem. Léčivo pomohlo v poválečném období pro léčbu tuberkulózy, pohlavně přenosných chorob: trichomoniázy, chlamydií.

ASD-2: použití u lidí

Pokyn obsahuje další indikace pro použití léku lidmi:

• závažná pneumonie, pleurismus;

• obezita a mnoho dalších.

Nejedná se o úplný seznam všech patologií, které droga bojuje.

Jak používat drogu?

Chcete-li použít tuto drogu, mnoho vědců vyvinulo své vlastní tipy a tajemství. ASD, frakce 2 (onkologie, různé infekční onemocnění, onemocnění imunitního systému ustupuje pod vlivem léku) bude účinné, pokud užíváte lék správně, protože působí v minimálních dávkách. Pouze správný příjem a dodržování termínů povedou k léčbě.

Aktivita léku klesá, když je v kontaktu se vzduchem, takže po roztřesení injekční lahvičky je nutné rychle provést léčbu injekční stříkačkou bez otevření lahvičky. To lze provést propíchnutím gumové zátky a zadáním požadovaného množství. Lék musí být zředěn studenou vařenou vodou.

Jak již bylo uvedeno, ASD (zlomek 2) má nepříjemný zápach, takže ho musíte vypít. Proto je třeba zhluboka nadechnout, prudce vydechnout a držet dech rychle vypít roztok. Můžete zavřít oči. Poté, co jste užil tento lék, potřebujete několikrát nadechnout nosem a vydechováním úst. ASD (frakce 2) ve větrané místnosti nebo dokonce na ulici je jednodušší k pití.

Studovali jsme normy a dávky, při kterých byl dosažen nejlepší výsledek užívání léku ASD (frakce 2). Onkologie je léčena, pokud roztok vypijete ráno 30-40 minut před jídlem a večer 2-3 hodiny po večeři. Správný příjem a dodržování lhůt vedou k léčení.

Předpokládejme, že ASD-2 ztuhne krev. Proto je nutné pít kyselé šťávy denně, jíst citrony nebo si vzít polovinu pilulky Aspirin nebo Cardiomagnyl. Příznivcům léku ASD (frakce 2) se doporučuje pít spousty tekutin - až 2 litry denně - k odstranění různých toxických a škodlivých látek z těla.

Léčba rakoviny

Vyvinuté metody a dávky léku ASD (frakce 2). Aplikace v onkologii poskytuje intenzivní průběh s nárůstem objemu léku. Aplikujte 4krát denně po 4 hodinách: první 5 dnů - 5 kapek, druhý 5 dní - 10, třetí 5 dní - 15, a tak přidáte 5 kapek, dokud nedosáhnete dávky 50 kapek. Potom proveďte 50 kapek až do úplného zotavení.

Pro jemný příjem 30-40 ml vody nebo studeného čaje se k prvnímu dni přidávají 3 kapky, 5 druhý den, 7 třetí, 9 čtvrtý, 11 na pátý, 13 na pátý a přerušení sedmého.

Ve druhém, třetím a čtvrtém týdnu užívejte stejné dávky ve stejné dávce. Pak - týdenní přestávka. Další kurz začíná pěti kapek, postupně přidáváme 2 kapky denně, jako v prvním týdnu. Také potřebujete přestávku po měsíci přijetí.

Užívání drogy by vás nemělo zhoršovat. Pokud k tomu dojde, měli byste jej přestat používat.

Léčba a užívání frakce ASD 2 recenze od lidí a lékařů shromážděných v sociální síti

Dobrý den! Před přečtením receptů na léčbu nemocí s léčivými rostlinami, infuzemi, různými léky (ASD, peroxidem, sodou atd.) Doma vám povím něco o sobě. Jmenuji se Konstantin Fedorovič Makarov - jsem fyzioterapeutka s 40 lety zkušeností. Když si přečtete článek, radím vám, abyste se postarali o své tělo a zdraví a neprodleně nepřistupujte ke způsobům léčby, které jsou popsány níže a nyní vám řeknu PROČ! Existuje mnoho léčivých rostlin, drogy, byliny, které prokázaly svou účinnost a hodně dobrých recenzí o nich. Ale je tu druhá strana mince - to je kontraindikace užívání a související nemoci pacienta. Například jen málo lidí ví, že v průběhu chemoterapie nelze použít tinkturu hemlock, nebo když jiné léky zhoršují onemocnění a můžete být zmateni. Vzhledem k tomu, co byste neměli ublížit, je lepší konzultovat odborníka nebo lékaře před použitím různých způsobů léčby. Zdravím a máte správné zacházení.

Moje stránka pro spolužáky, přidat k přátelům - ok.ru/profile/586721553215.

Zkontrolováno mnoha mými přáteli a máma! Stav se opravdu zlepšil. Existuje silné čištění těla a léčba, někdy exacerbací. V továrně Asd v Moskvě není vůně (ne Armavir!). A jak již bylo uvedeno výše, zadejte injekční stříkačku s jehlou, takže je méně chutí. Všechno duchovní a fyzické zdraví!

Ahoj všichni. Byl jsem rád lékem asd-2, mým homeopatickým lékařem, léčeným onemocněním kůže, které jsem měl od narození. Bylo mi velmi obtížné absolvovat kurz, nesnesitelný zápach. Výsledek: po dobu dvou let neexistuje zhoršení. Ona byla ošetřena nejen asd, ona také vzala bylinky paralelně. Veškerá předchozí léčba v nemocnicích, drahých klinikách, ani neposkytla takový výsledek. Díky za nápad s kapslí, myslím, že je to mnohem hezčí.

Tato droga skutečně funguje, má babička 89 let, má diabetes typu 2 a před dvěma lety se na čele objevila bazaliom, což je prekancera kůže. Takže ona trvala šest měsíců pro SDA a tumor zmizel bez stopy. jak babička žije v hluché vesnici a nelíbí se jí v nemocnicích

Zkoušel jsem ASD F-1 IF-2. Nezaznamenala jsem žádnou léčbu.

Marina, dobře, tak to je místo, kde je pes pohřben, takže je to tam, pokud jsou lidé ošetřeni, PŘIDAT, ŽE JSOU PRAKTICKÉ DROGY NENÍ VYŽADOVANÉ, A BUDETE BÝT VYUŽÍVAT Z PRÁCE. Ale po dobu 6 let nepřijímám žádné drahé léky, které předtím, než se zbláznily plíce, šly na léčbu a jen deprimovaly nervový systém. Plevele ano, to, co potřebují z toho, protože naši předci byli s nimi zacházeli. CHIRURGIE. NEPŘÍPRAJE A DELETE, ŽE JSOU NEJSOU MOŽNÉ LÉČITÉ, JEŽ JSOU ZNOVU ABSCESS, opakuji přídavek tkáně ADD a nemusím tahat na chronický stav onemocnění. Asd bude číst i ty nemocné, kteří se v našem těle ještě necítili, ale v našem těle se jen pomalu rozdrtí.


Zpětná vazba na léčbu ASD 2 lékaře

Není potřeba spamovat ve prospěch vaší ASD. Pracuji 25 let jako lékař. A jak jste řekla, poprvé nebylo proti užívání léků ASD u pacientů, i když nebylo povzbuzováno. Ale nejsem, že jsem neviděl jediné zotavení z takových hrozných onemocnění, jako je rakovina, tuberkulóza, diabetes, ale dokonce i náznak zlepšení. Je možné, že hysteroidní osobnosti budou mít určitý druh zlepšení v jiné funkční patologii, kvůli placebovému účinku. Ale nyní jsem kategoricky proti bezcílnému užívání ASD u těžkých onemocnění, někdy dokonce i na úkor hlavního léčení. A nemusíte vyprávět příběhy milionů vyléčených, věřím v mnohaleté dlouholeté zkušenosti a ne ve vašich bájích. Ano, ale proč naši vládci a jejich příbuzní zemřou, protože by se snad snadno vyléčili zázračným drogem, například manželkou bývalého prezidenta SSSR, Bůh spočívá na své duši? Nebo Yu V. Andropov? KGB již měl přístup k historii drogy a její účinnosti. (C) Zdroj: doktor nejvyšší kategorie, terapeut Intellect (126099) před 4 lety

Zpětná vazba na léčbu ASD 2 lékaře

Svetlane, jestli vás úzkostlivě přemýšlím, píšu tohle z nějakého důvodu - jsem zdravotní sestra intenzivní péče o děti a často vidím, že děti, které umírají, jsou léčeny vaší chválou ADS, místo tradičních způsobů léčby. Souhlasím s tím, že když zůstanou pár dní před smrtícím výsledkem, je možné povolit AST, ale když je stále ještě možnost vystoupit... osobně nejsem. Viděl jsem jedno dítě, které se zotavilo z rakoviny pomocí ASD, všichni se vrátili do nemocnice k DIE!

ASD2 je lepší než jakýkoli lék. Jediné mínus úchvatný pach, ale účinek je lepší než jakýkoli odpad, který doktori vynalezli, což není taková léčba, která má tolik vedlejších účinků. Celá moje rodina, počínaje dědečkovi, pije asd a ugh ugh, všichni děkuji Bohu, že jsou živí a dobře a nikdo nikdy nepodal žádné léky, ačkoli to nejsou nejzdravější způsob života. A ti, kteří jsou posedlí moderní medicínou, nevěří v tento lék. Ke komu byl mozok tak omyt, že jsou připraveni pít antibiotika po Linuxu, pak nějaké další kecy, které tráví na všechny ty velké peníze a nakonec zabijí své tělo vlastním způsobem.

Pijte ASD - druhou frakci a ze seznamu nepotřebujete nic. Volitelně můžete jednou nebo třikrát denně vypít vodku se slunečnicovým olejem podle ševčenkovy metody (v závislosti na prevenci nebo léčbě). V obou případech bude existovat chytrá prevence ze všech nemocí nebo zotavení, včetně rakoviny (metoda Ševčenka)! Pouze metody nejsou kompatibilní. Nebo jeden přípravek. Pamatujte si na to. Píšu o tom, co vím, a ne slovy. Úplné informace o stránkách.
Neztrácejte peníze na vítr a obohacování farmaceutické mafie.

Není nabízena, protože je levná a není prospěšné pro lékaře (včetně veterinářů)! Pokud o tom víte a zeptáte se, bude vám řečeno, že to pomůže! Osobně jsem byl odvrácený ocasem psa, druhá měla píštěl - první léčba trvala dlouhá doba, hodně peněz a nervů, které prošly za týden! Druhá byla okamžitě ošetřena - všechno rychle uzdravilo! Příteli se ošetřují kurzy lupy a spousta příkladů.
P.S. Nejsem na mateřské dovolené a nepisuji pro reklamu, ale protože to funguje. Nemůžu říci o rakovině, takovým přátelům nebyli, s kým byli léčeni, ale že je to fakt!

všechno je jinak převedeno na chemii, někdo je velmi obtížné, někdo po prvním terapeutickém kroku už nechodí, nebo nemůže jít... vše je individuální... ale aa léčba plán pouze lékař může poradit, zvážit různé možnosti... chemie je lépe tolerována jestliže po 100gr, ale opět k někomu... ASD (droga je prodávána v obchodech s mazlíčky) velmi dobré recenze... odpad je vzácný. Je to opilý (páchnoucí), ale pomáhá někomu... A pro vás zdraví, trpělivost... lidské léky, co sakra nesmějí žertovat.. pokud jde o rakovinu, musíte sebrat nějakou slámu.

Další užitečné články:

102 komentářů a recenzí o léčbě a užívání frakce ASD 2 recenzí od lidí a lékařů shromážděných v sociální síti

Moje drahá! Vše je určeno vědomím! Chceš být nemocný a chceš, vy jste vyléčen! Ale ASD-2 funguje bez ohledu na váš výzkum! Můžete věřit, můžete pochybovat. A řeknu vám zjevení o onkologii: rakovina se vyvíjí pouze tam, kde není krev. Přívod krve je určen energií. To znamená, že tam, kde je energie, je krev! Aktivujte energetická centra!

O diabetes typu 2. Sledujte můj klip. To je ošetřeno velmi snadno!

Eugene, dobrý večer! Kde se díváte na video o diabetes? Děkuji. Jak změnit názor?

Je možné podávat frakci 2 AST s rostlinným rostlinným olejem?

Leží. Představte si, kolik lidí koupí tento levný výrobek a věří. A umírá v mukách jako má máma. Neodkládat čas. Rakovina je jedinou cestou nebo jednou šancí utéct a uzdravit se od lékaře, nebo ztratit čas a muk, bolest a smrt. Nenechte si ujít čas. Podívejte se na fotografie posledních fází rakoviny. Takže zemřete, pokud věříte a pijete frakci. Maminka viděla z první fáze. Zde píšou klony. Neexistuje žádný lék. Leží vám.

A doktoři vyléčili rakovinu. NEETTT. Pouze lékaři nás navíc budou mučit chemikou, protože se o tom učí, a oni sami nemají žádnou moc dělat nic - existují standardy a nechtějí to. Pacienti nejsou považováni za lidi. Pokud přicházejí s pozitivními výsledky zvenčí, nevěří jim oči.

rakovina je léčena velbloudovým mlékem a močí

Nezachyťte odpadky. Lidové léky nevyléčí rakovinu.

Masha, mýlíte se. Použil jsem lidové prostředky k odlišení onkologického adenomu prostaty po dobu 4,5 měsíců a můj manžel neměl operaci. Ačkoli všichni lékaři říkali, že by nic neudělalo. S manželem jsem zacházel s bylinkami, oleji, šťávou z červené řepy a svíčky a dalšími klystry. Pokud věříte pouze v tabletách, věříte ve zdraví, jen ty na některých pilulkách nebudete žít dlouho. A o ASD 2 jsem se ještě nepokusil.

JAK jste ošetřili HUSBAND?

Adenom a prostatiti mi opustili měsíc po kurzu. Pro muže zdraví.

Jak léčíte rakovinu prostaty? Podělte se o své zkušenosti!

Ano, souhlasím. To nepomůže. Nic Pouze lékaři rychle. S rakovinou, strašnými bolestmi. Rakovina nehraje.

Zde jsou klony. Nevěřte. To je podnikání. Tipo je levné. Ale kolik lidí ji pít a zničit.

Budeme pomáhat koupit frakci 2 a 3 ASD v Armavir Biofactory v původním obalu s hologramem výrobce.

Asd může v zásadě pomoci, ale při rakovině to nemůže být použit jako jediný lék. Ano, silně brání vývoji časů, ale pro to musíte každým dnem pít několikrát denně. Proto potřebujeme komplexní zacházení, včetně oficiálních metod. Chemie samozřejmě ničí tělo, ale ASD ji rychle obnoví

Chci vědět o ASD 2 další podrobnosti o tom, jak se aplikovat, a jaké vedlejší účinky psát ve Skype tigraa32

Pracuji v medicíně po dobu 46 let. Docela často používám a předepisuji ASD. Myslím, že je čas uznat drogu a zahájit výrobu nejen ve veterinární medicíně. Je velmi špatné, že jeho vlastní haim, ale drahé, ale cizí dovážené.

Raisa Nikolaevna. Prosím, řekněte mi, ačkoliv nám pomůžete, zda nám pomůže 2D frakce ASD, odstranili jsme nádor na mozku, G4 glioblastom, který nám v našem případě pomáhá, máme nyní edém mozku, prosil jsem vás, bratr, 49 let, antiedematózní léčba prošla, než se paprsky a chemie nedostanou

Jaká je vaše léčba?

Vážená Raisa Nikolaevna, fakt je, že lékaři a lékárníci mohou zůstat bez práce. Můj synovec se zhoršil, v lékárně naplnili sirupy a sladké pilulky v 2600, odmítli, požádali mě, abych prodal naše rodné pertussiny za 30 (třicet) rublů, kolik nenávisti jsem viděl Lékař mi řekl, že je nepravděpodobné, že by pomohl. Tento kmen nasával lahvičku ve čtyřech dávkách a nehnul se.

První den jsem pít asd2, ráno to nebyla pochopitelná podmínka, večer půl hodiny po podání drogy se mi začaly otřásat rukama, začaly závratě a moje hlava tloukla (to bylo děsivé). Je to normální? nebo je moje droga netolerantní? vypila pět kapek. děkuji

Ráno jsem začal ošetřovat 20 kapek, v 23 hodin tam byl těžký závratě, zvracení, myslel jsem si, že je to otravy houbami, ne, důvod pro asd, co se stalo nevědělo, možná nějaké sraženiny mohly zkapalnit?

Pít jste po něm vodu? Voda musíte pít hodně! 2-3l denně. ASD ztuhne krev, tady máte závratě!

příliš špatná ze dvou kapek, v hlavě jako blesk, je to boční práce nebo co?

Přijal jsem frakci 2 ASD již za měsíc a půl a nikdy jsem nedostal tlak,

Maminka metastázy plic a jater, můžete vypít zlomek ADS, je 70 let stará

Mohu přijmout zařízení ASD 2 pro lymfom 2. stupně?

Znal jsem SDA v sovětských dobách. Na prstu byla erysipela, byl předepsán průběh léčby, nepomohlo, jen se zhoršilo. Kolega dala ASD, řekla zředěná na polovinu sterilizovaným rostlinným olejem a půlhodinu nakládala komprese. Dost dvakrát. Poté jsem si ji koupil sám a další 2 lidé ji pomohli vyléčit její obličej. Pravidelně pijte půl roku. V zimě se celá kancelář dostala do chřipky, ale alespoň henna!

Lidé přijdou k vašim smyslům! To je jed. A to pomáhá někomu, může být smrtelné pro vás, nečtete všechno, co píší a říkají, poraďte se s lékařem, mám S.D., představte si, kdybych začal pít více a jedu! Takže s dalšími lidmi, kteří kdysi pomohli někomu, to neznamená, že všechno pomůže! Pak děti a my bychom nebyli dlouho nemocní a byli by zdraví, toto zařízení se prodává ve veterinárních nemocnicích, velmi levné a my jdeme nemocní a umřeme! ((Buďte opatrní! Zdravím vám!

Mnoho lidí se z toho zotavilo, jak to říkáte jedem, a žít šťastně po všem, včetně mě. Vy jste tak marná.

Proč psát, že ASD je jedem, je nesmysl, myslíte logicky, pokud se používá pro léčení hyperocyanů, pak to není jed, a v lékařských přípravcích jsou výtažky z orgánů zvířat, pomůže ne všem, stejně jako drogy a chemická terapie, způsobuje a zkoumá kontraindikace medových přípravků a pomáhá někomu AST, musíte se pokusit a neodmítnout tradiční léčbu. Všechna zdraví.

Inzulin je také vyroben z výluhu žláz z prasat nebo skotu.

No, ty nevíš proč

No, ty nevíš, proč psát!

Zacházel s psem, nepamatuji se na to, co se nazývá, obecně, kůže na zádech je zapálená, vlhká lymfa vyčnívá, hřebena, smradí, vede k veterináři. On jmenoval ASD, je jmenován pouze domácím zvířetem, nikoli pokojem) vůně. Vrátil se zpátky, ani neměl čas si všimnout, jak rychle se uzdravil.

Pijím 3 měsíce (6 DNÍ, DOK - OUT)
Poplatek za energii po celý den. Piju, abych zabránil.
Všechno dobré zdraví!

chlapci cho jsou léky na dobytčí dobytek, barany, kozy, králíky, psy a jíte to sami)

Pijou to (ASD) ve vesnicích, protože neexistují normálně vzdělaní lékaři a nemocnice a lidé tam nemají žádné peníze, takže se s nimi léčí levnými improvizovanými prostředky

Co mluvíš o lidech? Jaký jed. Nejsi vzdělaný. A kde jsou peníze. Pokud si přečtete o původu drogy a proč to není v řadě léků, ale také pokud pro tebe funguje logika, pak to pochopíte. Jen musíte věřit. Každý má každý týden jiný účinek a každý člověk potřebuje léčbu měsíců po stejném onemocnění. Koneckonců, tělo je individuální. Tam žena napsala výše, že její manžel pije po 21 dní od psoriázy a kůže je čistá, ale začala pít 28. července dodnes a všechno jde jen pomaleji než jeho. A to není jed, je vyrobeno z maso a kostní moučky vasgonki ze zvířat. Jen si přečtěte a na YouTube je kanál. Je to dcera vynálezce Olgy Dorogova. Pokračovala po otcově cestě. A nikdo inzeruje. Lidé prostě sdílejí své zkušenosti a chtějí pomáhat druhým.

Já vám plně podporuji. Lékárníci dát periodicky hnilé informace, nedbávejte pozor.

Máma je jaterní cirhóza - kdo čelí? co o asd2.

Po dobu asi jednoho roku trpěl na svém prstem zločincem, zkoušel všechny druhy mastí, pravidelně pálil, ale ne dlouho... nic nepomohlo a začalo aplikovat ASD 2 zločinec, který zůstal jen za dva týdny.

Začalo užívat asd2, bylo mnoho důvodů. První a hlavní gynekologie, dlouhodobé porušení, myom a cysta. Dva měsíce nebylo měsíčně, rozhodlo se o tom. Píkal tři dny a začal menstruovat, ale velmi hojně, pil pět dní, jak to má být, ale krvácení se nezastavilo, ale zesílilo se, trpělo po dobu pěti dnů, dokud neztrácel vědomí a byl přijat do nemocnice kvůli kyretáži. Nyní nevím, jestli se bude pokračovat v užívání nebo nestojí za to. Kdo to měl? Prosím odpovězte.

Doufám, že jste nesprávně "začali" pití asd2, musíte začít s 5 kapkami a přidat jednu kapku každý den, podívejte se na vaši pohodu, 35 kapek je pro někoho dost, a 80 je normální pro někoho. Pokuste se začít s 5 kapkami. Testováno na sb

Můj manžel (44 let) má rakovinu ledvin s kostními metastázami. Zjistili to náhodou před rokem. Stupeň 4, nefunkční. Může někdo říkat nebo narazit?
Začalo užívat šetrnou dávku, trvá týden. Před tím se objevilo záření, kerosen s maticí, byliny, stříbro, Bondronat.
Přesto věříme, že se dostaneme ven. Hlavní věc je víra a postoj, optimismus.

Dobrý den, Irina! Pomohla jste ASD2. Moje sestra je nemocná, má rakovinu tlustého střeva. Po 5. chémii se onemocněla.

Byla jaterní cirhóza. Játra se plně uzdravila, ale ne ASD. Odpovím - Skype: tatyana.chernova58

Skype, bohužel, není. Možná, že pošlete e-mail?

Řekni mi, prosím, e-mailem. Zhoršuje se účinek konceptu asd2. Pít asd2 na prevenci 5kap 5 dní, 3denní odpočinek.

Dobrý den, mám 32 let a onemocnění je moje bronchiální astma, nejsilnější alergie na potraviny, alergie na epiteliální kočky a ještě nepochopitelné (dokonce i pro lékaře) alergickou reakci na... svazek, kýchání, kožní vyrážky a svědění začínající od 3. do 4. hodiny ráno.... Trpěla tři roky, byla v nemocnicích, ale lékaři nemohli poradit nic kromě hormonálních léků, stravy a inhalátoru, onemocnění se přestěhovalo do těhotenství a kojení (až do roku) a pak došlo k nejsložitějšímu zhoršení. Neustálé pití prednisonu a spousty dalších drog ve věku 32 let je více děsivé než frakce ASD 2.
Náhodně objevená droga, moji přátelé poradili mému otci (on měl rakovinu prostaty, jeho zdraví se zlepšilo také) a já jsem se rozhodl zkusit.... Pili jsem 5-3 ráno a večer na prázdný žaludek po dobu 30-40 minut za 3 měsíce. před jídlem se vkládám do injekční stříkačky (každá má svou vlastní dávku - 80-120 kapek, dvě dělení na stříkačce jsou dvě) a pije drobné napíchnutí kompoty.Jsem zapomněl, co je přísná strava, nedostávám inhalátor.Při přestávkách stále piji antihistaminika, ale 1 tbl den a dokonce i přítomnost kočky nezpůsobuje hnis.Všeobecně se zdravotní stav zlepšil, bolesti zmizely během menstruace a cyklus se zvětšil (infa pro ženy), imunita se zvětšila, nedochází k ospalosti a bolesti hlavy, když se změní počasí, zřídka se mučují teď Nemůžu posoudit, co se stane dál, ale... velmi doufám, že se zotaví, a můj názor, zkus to.Prospěch z mnoha léků je mnohem horší a je nám také neznámé a tady je výsledek... Jsem velmi vděčný vývojářům a tvůrcům drogy.

Maria, uvidíš, zotavíš se, vyléčila jsem si záda a neplodnost pomocí ASD-2, hlavním věcem je věřit, neposlouchej doktorky a pak najdeš kýlu v levém patě, půjdeš do lékárny, protože před tvými očima jsou jen nuly. a přeji ti zdraví a otec.

Pila psa nevidí zvláštní efekt, ale to, co si imunostimulátor všiml dnes, začnu znovu Nevím, jestli to pomůže

DĚKUJEME VÍCE PRO VAŠE PŘÍPRAVA. Problémy proběhly okamžitě po tom, co jsem jejich ANUS osučil se zdokonaleným tamponem v ASD -2. CELKOVĚ DO 2 ČASŮ MĚ DO DVOU HEMORNÉHO PROVOZU

Po dobu 2 let jsem pravidelně trýznil střevními parazity, koupil drahé léky, podstoupil ozařování a mnohem víc - to mi pomohlo. Dosáhl toho bodu, že kvůli parazitům byl hospitalizován s diagnózou pancronekrózy. A omylem mi to řekli o ASD-2. Zpočátku jsem byl skeptický, ale začal jsem užívat 1 kostku ráno a večer. Bolest proběhla někde za 10 dní a cítila, že tělo bylo očistěno množstvím přístupů k židli. Dostal 5 v 2 - měsíc. Nyní 3 roky žádné parazity, žádná bolest. Teď už vím, že z vnitřní infekce a parazitů je to nejlepší a nejlevnější způsob. Existuje výhoda.

specifikovat 5 až 3 je jak? Děkuji

5 dní pít, 3 dny odpočinku

Může tento hormon korigovat hormony? a nadváhou, štítnou žlázou?

křečové žíly

Proč neprodávat správné léky v lékárnách. Koně je také z veterinární lékárny. Aplikováno v březnu až červnu roku 2016, vyléčené radikulitidy, záda vůbec neublíží, jak tomu bylo dříve. Samozřejmě, po těžkých závažích to bolí iu zdravého člověka, ve srovnání s obcí i oblohou to bylo staré. Jsem 45 let, moje žena je 42 let. V prosinci 2016 moji žena prošla komisí na klinice, gynekolog si stanovil 6 týdnů těhotenství, vrátil se domů do obuvi, byl překvapen. Tolik pro ASD-2. Ano, tady je další, když armáda nemohla odstranit houbu na pravé noze, pravděpodobně mikoseptina rozmazala tónu. Koupil jsem také ASD-3 ve veterinární lékárně, rozmazal jsem ji tři dny, nakonec nebyla žádná houba a taková kůže jako dítě. Moje žena se směje - po plešaté hlavě vyrůstala po frakci, i když jsem ji neotřásla, jak to bylo napsáno v pokynech. Řekla jsem doktorovi, co jsem vyléčila zády, nevěřila jsem tomu, říkala, že nemám otrávit jed. zpátky, pili 1 kostku po dobu 5 dnů, tři dny přestávka po dva měsíce za sebou, pak na půl kubického metru, teď piji jenom ráno na kostky, také 5 dní ve 3 za měsíc, pak mám odpočinek měsíc, musím se připravit na radostnou událost., ačkoli člověk, ale vtrhl do slz, kolik let čekal, radím každému to zázračné léky, neposlouchej lékaře, to není jed Samozřejmě, chápu, že pokud lékárny začnou prodávat ASD-2, pak budou police uvolněny z mnoha, velmi mnoha léků, především z chřipky a pro zdraví mužů a žen. Nebudete potřebovat Viagra, muži, vaše žena bude otbryvatsya Nemyslete si, že tento inzerent píše. Jsem prostý tvrdě pracující z venkovského prostředí.

Před dvěma lety našla na hlavě svého syna mírnou páteř (mykósporii), léčila lamisil a terbinofin na tablety a masti po dobu tří měsíců, strávila spoustu peněz, nic nepomohlo, zoufalství napadlo. Setkal se s známým veterinářem, doporučil ASD-3. Droga stála penny a pomohla poprvé. Po prvním dni použití se z postižené plochy začal objevovat zelený hnis, poté po 5 dnech se povrch pokryl zdravou kůží a záblesk zmizel při pohledu na lampu Voodoo. Týden po ukončení léčby bylo provedeno škrábání, výsledek je negativní. Po třech měsících se vlasy úplně kryly postiženou oblastí. Je nešťastné, že mi nikdo neprozradil tuto drogu, bylo by ušetřeno tolik nervů, času a peněz.

ASD 2, Armavir, se v září toho roku pokusil "zkusit" po dobu 10-15 dní (po 5. dni, pauza po dobu 5 dnů) s dávkou 0,5 ml dvakrát denně 30 minut před jídlem na poloviční sklenici vody každým dnem vzrůstá o 0,1 ml. Během zimního období aktivně kouření neudělalo ani jednu zimu. A obecně, poprvé za šest měsíců, žádné nemoci.
Modřina - po prvním příjmu můžete pocit, že po několika minutách závratě může být stolice charakteristickým zápachem drogy a nenalezl nic víc.
Opravdu nevěřím v léčbě onkologických onemocnění, ale je to velmi špatné a imunostimulantní.
Pokud se bojíte použít jako špatnou dietu - mohu doporučit citrosept - účinek na tělo je asi stejný, rozdíl je pouze v ceně (každých 5)

Mám překážku v c2x potrubích starých, pomohl mi to říct

Dobrý den!
Uvažujme logicky, že tato léčiva se účinně používá ve veterinární medicíně při léčbě chorob dobytka a drůbeže, které konzumujeme pro výživu. Pokud je to vlastně jed, ani to nejvíce, omlouvám se. Dnes, ještě předtím, nikdy nebyly žádné informace o blokování masných výrobků obsahujících ASD.
Také, pokud je to lék pro zvířata, proč člověk, kde je spousta zásadně běžných (na rozdíl od rostlin), je jed.
Zobrazit alespoň jeden závěr, že je to jed?
Na druhou stranu, nikdo ho nepije pivní hrnky a v malých dávkách nemá had had.
Všechno dobré a dobré zdraví!

Dobrý den! Moje matka má ve 4. stupni rakoviny kostí metastázu. Je někdo, kdo se zbavil této infekce? Pomůže tato droga?

Mám onkologické onemocnění kostí.. Nemám rád říci slovo ze 3 dopisů, mám nemoc z roku 2007, hruď, operaci, někdy jsem pil SDA 2, ale občas jsem tomu nevěřil ačkoli jsem četl časopis HLS, kde tito lidé napsali ale nyní, když jsem prošel šesti léčebnými cykly chemoterapie, po kterém jsem nevěděl, jak jsem přežil, šel jsem do kosti s kompresním zlomeninou v bederní sekci Chytrý lékař, profesor Teplyakov Valery Vyacheslavovič zachránil obrovský invalidní vozík Díky němu mu Bůh žehnej a dalších doktorů, kteří mi pomohli. Zafiks Irina páteř, znovu podstoupil chemoterapii a současně jsem prakticky aplikoval ASD.V důsledku toho jsem začal opouštět během následného vyšetření.Můj vlastní pocit se zlepšil, no, přestal jsem ho znovu pít.Ak se to zhoršilo, zapomněl jsem na ASD.To bylo zlepšení. že Tayverb tablety o měsíci 140 tisíc a Herceptinovi pomohl, doufal jsem, že je silně, ale nakonec jsem získal opačný poměr, nepomohlo, ale jen léze se zvedaly a objevovaly se na jiných místech a zlomenina krčku femuru a kosti zničila. A pak jsem se podíval přes mé a poté jsem začal na ASD 2, odmítl chemii.. Po půl roce se můj proces zastavil, také jsem užíval tinktury současně, koupil jsem v klášterním sanatoriu a pil (tinktonové tinktury, onkologická sbírka, černá ořech, triáda, kolekce Father George V důsledku toho žiji rok bez chémie, kvůli tomu všeho, bez bolestí, pohybuji se samozřejmě s hůlkou, ale ne na invalidním vozíku. S mou diagnózou lidé buď ležou, nebo na invalidním vozíku, ale je třeba je neustále používat. jen jeden den přestávka, ne více než zlepšení. Můj kamarád se rozhodl udělat 10 dní odpočinku, její játra měla ohnisky, odešla a během 10denní přestávky bylo všechno zpět. Musíte neustále pracovat na sobě, jak napsal profesor MD Yarereko Kassinia Valentinovna, fyzioterapeutka, že Bůh vytvořil přírodu, využil ji. Takže použijte odvážnější a neopakujte naše chyby, učíme se od cizinců, vidíme na začátku kvádrové podlahy, přidáme a zastavíme ve dvou kostech, popsal jsem vám v krátké formě, aniž byste se dostali do detailů, funguje to opravdu, neposlouchejte ostatní kdo je proti ASD.Da, samozřejmě, pokud jsme opravdu CT Vzpomněla jsem si příliš pozdě, kde zůstalo pár dní, pak už bylo příliš pozdě, než jsem Borjomi vypil!

Lyudmila, ahoj, pokud existuje příležitost, chtěl bych objasnit několik bodů o přijetí léku, můj manžel chondrosarkom, léčba je odmítání všude.

Znám lidi, kteří se podíleli na anekologii a pomáhá, začala

Napište recenzi, která užívala ASD2 pro rakovinu plic? Stupeň 3

Camelovo mléko a moč řeší rakovinu jater, cirhózu a další nemoci v Egyptě. Město Al Dabba to hodně vyléčilo. instagram najít verblyudmoloko tam a recenze jen

Mám diagnózu SLE, rozmazaných ASD bodů a vzal jsem je dovnitř, všechna místa zmizela za pár dní a předtím to nic nepomohlo!

Žiji v Petrohradě, klima je hrozné, respektive dlouhý nos po mnoho let, sinusitida, důsledkem polypů a ztráty vůně po mnoho let. Dvě operace na odstranění polypů, které proběhly minulý rok u velmi známého profesora na Vojenské lékařské akademii, prodělaly operaci koncem dubna a vše se v červnu vrátilo. Nedávno jsem se o ASD-2 dozvěděl, od nového roku jsem ji přidal k mořské vodě a opláchl nos, už se to stalo snadnějším, od 9. března 2017 jsem začal pít, zředil 1 krabičku ze stříkačky vodou a umyl. Dnes, 14. dubna, žádné studené, žádné alergie, všechny alergické podráždění na pokožce jsou pryč. ASD skutečně funguje. Mělo by být zřejmé, že ti, kteří zoufale léčí léky jako já, přišli k používání SDA. Zvláště když vám doktoři říkají, že alergie nejsou léčena. A co je nejdůležitější, pocit pachu se vrátil. Chtěl bych co nejvíce trpět, abych mohl číst mé poselství. Zdravím vám.

Olga, tvůj názor se hodně rozhodl a dal všechno na své místo! V prosinci můj manžel také podstoupil operaci u BMA, aby odstranil polypy. Zaplatil jsem spoustu peněz za následnou léčbu, dárky, obálky, vše jako obvykle. Výsledkem je relaps v březnu, již spolu s divokou alergií na VŠECHNY ((lékaři nemohou určit co.) Lékař vytáhl nové polypy pod místní anestezii, téměř není žádný účinek.
Dnes jsem v rozhovoru s kolegou vzpomněl jsem na asd-2, že tato droga opila maminka, měla rakovinu děložního čípku, ale pak bylo velmi pozdě doufat, že se stane asd-2. Právě dnes, v našem sněhu a dešti v St. Petersburgu, jsem běžel na břeh až k vetapteka. Věděla, že její manžel by měl pochybnosti, a tak si přečetla recenze. Viděl jsem tvoje a poslal mu. Nyní z něj nevyplývají otázky. Děkuji!

Příčinou všech nemocí je okyselování těla a SDA je alkalický, takže frakce pomáhá všem, jen dávka je individuální, jedinou kontraindikací jsou poslední fáze onco.

Ahoj, jestli mě upřímně odmítneš od doktora... nemáme normální lékaře, kteří jsou vyléčení a neberou peníze... tak jsem měl operaci v noze, která se dotkla nervu... moje dítě bylo skoro zabito nenarozené, nejsem proti doktorům... lékaři skuteční zabijáci...... nevědí, jak se uzdravit. Přítel mi řekl, že přišla navštívit lékaře, poslouchala, pak šla na internet a napsala něco, co nechtěla za ceny na částečný úvazek. Nic nakonec nijak nepomohlo a asd-2 je vynikajícím nástrojem.......... lidé nedůvěřují doktorům nebo pouze lékařům, kteří vědí své věci, souhlasím, že existuje jen velmi málo.......

Ahoj všichni Chci se podělit o své dojmy o ASD-2. Takže mi byla diagnostikována cyst na vaječníku (10 cm), naléhavě řekli na operaci, napsali žádost o hospitalizaci, ale nešel jsem do nemocnice, ale odešel, rezidenční nemocnice provedla vyšetření, Uzi Všechno to bylo potvrzeno, trvalo to 2 měsíce a standardně jsem se o ASD dozvěděl, zatímco pila ztratila 12 kg, všichni se bojí v práci, nuceni podstoupit testy na nádorový marker, výsledek byl negativní a po třech měsících užívání ASD šla do gynekologa na schůzku a její diagnózu camping“, zeptal se, že jsem si vzal, jsem neřekl nic. Teď můj manžel také pije se mnou. Jsem 47 let, můj manžel je 60 let

Gulnar apai salemetsiz be kalai ishkeniz niz scheme a kalay kandai tamshymen molsherimen jasadyynz sol zoninde sytsben kalay baylanska shygu bolia bolady

Můj manžel má diabetes typu 2, léčí vše po dlouhou dobu, na noze 3 prsty byly bez kůže, kůže se zvětšila a manžel nevěděl, že musí být opatrný / to bylo poprvé /, kůže... a tam... jen otevřená rána barvy, pláč... (((Já, když jsem věděl, co může být po tom, byl šokován... Ale protože žiji na internetu na medových místech)), řekl, že drží ocas se zbraní! Koupil jsem ASD-3/1: 1 s olejem / a začala rozmazávat ráno a večer, obvazovat prsty tak, aby se infekce nevyskytla. Večer po dobu 2 minut do roztoku s manganistanem draselným a pak ASD-3. ať už před a po skončení... Jsem upřímný, velmi znepokojený... kdo je v tématu a ví, co je diabetická noha - / Bůh nechte někoho! / - Rozumí to... Smeared s šílenstvím... 10 dní! Výsledkem bylo velmi malé ostrovy, které jsem Právě jsem napil ASD3, namočil ponožky a ponožky mého manžela Ano, je to vůně, ale co to je ve srovnání se zdravou nohou Je to jen spása Chci zkusit ASD2 pro sebe, je něco pro mě)) Udělal jsem to za tři měsíce) závěry...

a další. Chci se podělit o ty, kteří mají na těle všestranné lichenové / šupinovité skvrny / hrudník, zad, krk / roky 6 nepomohli... zvykli... začali pít čajovou lžičku 3% peroxidu na prázdný žaludek na sklenici vody / ne okamžitě, ale postupně s kapkou a dosáhl čajové lžičky / a pak můžete jíst po 30 minutách. Pouze tímto způsobem. Viděl jsem dlouho, možná 3-5 měsíců, nepamatuji se. A pak se muž zeptá: "A kde jsou vaše místa?" "A já se dívám na sebe a nevěřím svým očím)) Neexistuje žádná skvrna.
Celá hrudník, záda, břicho... všechno bylo v tomhle odpadku po mnoho let. Díky Neumyvakinu.

Nepijte ASD, protože lék je dražší a lék se nehojí, ale ochromuje (všichni víme), a když užíváte frakci ASD-2, můžete žít a žít a je to prospěšné pro lékaře! To je celý trik. Osobně piji na rakovinu. Živý a co chcete!

Nepoužil SDA, ale teď začal, nic s vůní; Nechtěli se Sniff It stal se nechutný, ne živý nebo mrtvý. Den, ve kterém můžu zapadnout, bolesti hlavy a smysl. Diagnóza také není jasná, byla mikroskopická. Předávám analýzy. Sdílem výsledek!

Piju asi rok na profylaxi - nedávno jsem se rozhodl zkontrolovat pomocí nástrojů - 2 kapky na 100 g vody se stalo 9,7 ovp +100 předtím, než tato voda měla pH-6 ovp -370 téměř jako ideální živá voda.

Celému Salamu jsem Dima z Uzbekistánu, město Samarkand. Pila jsem, ale nepochopil jsem, jaký je dobrý druh veselosti nebo nával síly. Ale protože psali, že se čistí, znamená to, že oraganichm je čistý. Všichni zdraví přátelé.

Celému Salamu jsem Dima z Uzbekistánu, město Samarkand. Pila jsem, ale nepochopil jsem, jaký je dobrý druh veselosti nebo nával síly. Ale protože psali, že se čistí, znamená to, že oraganichm je čistý. Všichni zdraví přátelé.

Kdo byl léčen pro rakovinu krve? Sdílejte, jak potřebujete pít ASD-2... Určeno pro chemii a záření (jako všichni jmenovaní v řadě), ale nevěřím jim a chci vyzkoušet frakci... Pokud někdo ví, sdílejte prosím...

řekni mi, jak pomáhá s toxickou encefalopatií

Dnes se začnu pít, podle výsledků se odhlásím

Rozhodla jsem se, že jste, a ne, o SDA, abyste představil své moudré myšlenky. Řeknu hned, že nikoho neříkám, protože se mě nikdo neptal. a já sám jsem to nepřijímal, ale mohu podrobně popsat situaci, kdy to můj příbuzný vzal. Takže... před mnoha lety se moje kněžka (žila ve vesnici) dostala do hrozné nehody: obrátila motorkou se svým manželem do velmi hlubokého příkopu. Přinesli do Omsku sanitární vrtulník, páteř byl poškozen, půl roku leželo na kapuci skoro na holé desce, přinesli domů, tam byly závoje, že bys mohl držet prsty mezi žebry a kosti na kolenou a jaká by mohla být léčba v útočné vesnici? A její dcera (moje sestra sestra) přinesla tuto drogu na radu někoho a začala ji dát. Řekla mi o vůni. že ten zápach byl takový, že otevíraly dveře chýše. Decubitus, kterou vyléčila, všechno bylo zpožděno, ale s největší pravděpodobností komplikace šla, protože V těle se všechno změnilo, přestala jíst, ztuhla, nerozpoznala nikoho, zavěsila si ruku na tyč, která byla nad postelí a visel nehybně jako duch. Oči byly bláznivé, ona byla bledá jako kysaná smetana! Zůstala jsem tam noc přes noc, takže celou noc jsem nemohla zavřít oči v té místnosti. Podívám se na její postel - no, skutečný mrtvý člověk leží. Babička, která už byla "smrtelná" sešitá. Pak jsem šel do práce ve městě a když jsem přišel o rok později. moje matka říká, že půjdeme navštívit Tone. Já jsem řídil a myslel jsem si, že přijdu a setkám se se mnou, přestože jsem přežil, ale ten strašný, mrtvý muž, který mi stál v paměti. Jak jsem byl překvapen, když jsem vstoupil do pokoje v chatrči, sedí rudé, líce - vidíte zezadu, její vlasy jsou zbarvené... Nevím, jestli to přidělíte drogu, nebo ne, ale pak žila v pravé mysli a paměti 25 let. Nezvedla se z postele, ale seděla, pletela lidem koberce s froté uzlíkem. Co se týče mého názoru, mohu jen říct, že byste ji pravděpodobně neměli použít od nějaké formy kopřivky, a když to voní jako petrolej, pak jsou pravděpodobně všechny prostředky dobré. jed, pak si můžeme vzpomenout na slova, se kterými souhlasí všichni lékaři. Pokud lék léčí, pak je to už jed, a pokud to není jed, pak se nehojí. Lidé přijmou takový lék, když se lékaři již vzdali a neexistuje žádná jiná cesta. Pokud jde o radu někoho, chtěl bych si vzpomenout na slova svatého Anthonyho Velikého. Ale pokud se někdo honí, že vás požádá o radu, utečete od něj, ale pokud se s vámi vrátí a požádá o radu, teprve pak vám poradí. Všechno zdraví a moudrost! Kdo má uši, slyš!

Dobrý den, mám 41 let, začal jsem pít za první pět dní, říkám, že nepodvedli o zápachu, že ten zápach byl betonový, zvykl jsem se na to trochu kousek, a teď mám spoustu bolesti. Obvykle procházím celou zimou s hromadou a zbývajícími devíti měsíci. Celá cesta je na antibiotikách. Mimochodem, hlavou se trochu otáčí, budu i nadále psát, jak a co se děje.

Řekněte mi, někdo vyléčil kolitidu, mám sigmoiditidu, došlo k silnému zhoršení, plakala jsem po dobu 7 měsíců, díky

Následující Článek

Kdy pít diuretikum?