Synechia. Otázky těm, kteří se stali.

Křečové žíly

Sinechia u dívek
Mar. 22. ledna 2011 v 18:15

Jak divné, že pediatři neinformují matky dívky o některých jevech spojených se zdravím dítěte. Například jsem se náhodou dozvěděl o možném vzhledu synechií od známých rodičů jednoho dítěte.
Forewarned je předzbrojen!
Vyzbrojeni znalostmi pro prevenci a v případě potřeby kompetentní léčbu synechií.

Co je synechia?
Synechiae (z řečtiny Synecho - upevnění, spojení) se týká patologických kloubů (adhezí) mezi sousedními orgány nebo tělními povrchy. V tomto případě mluvíme o částečné nebo úplné fúzi sliznice malých pysků u dívek.

Jak je definovat?
Spike může být zjištěn při vyšetření genitálií. Vypadá to jako jeslička, která spojuje pupínky minora od perineu a vyšší směrem k klitorisu. Fotky genitálií v normálním stavu a fúzi si můžete prohlédnout zde.

Symptomy možné fúze jsou:
1. Nepohodlí dívky při močení.
2. Proud moči stoupá.
3. Podráždění genitálií a boků moči.

Proč se objeví?
Mezi hlavní důvody pro vznik srůsty se volají lékaři
1. Nedostatek hormonů (estrogens), které chrání sliznici před vnějšími vlivy.
2. Alergické reakce, které se projevují ve formě zčervenání pohlavních orgánů a oblasti kolem konečníku.
3. Dráždění močového měchýře.
4. Nadměrné umývání dívky mýdlem - častěji jednou týdně.

Je to nový fenomén?
Ne Synechias se objevily po celou dobu, ale nyní se s tímto problémem setkali častěji kvůli dětské tendenci k alergiím, používání jednorázových plenek a nesprávným hygienickým postupům.

Je to nebezpečné?
Ne Pokud nedojde k úplnému nebo téměř úplnému spojení, které brání toku moči.
Ale v každém případě je nutná včasná léčba! Nesprávné utváření pohlavních orgánů v budoucnu může vést k narušení funkce dítěte.

V jakém věku se synechie objevují?
Fúze se může vyskytnout v prvním roce života. Následně se opakovaně opakuje až 6-9 let. Po tomto věku dostatečné množství estrogenu v těle zabraňuje relapsům.

Jak se léčit?
Krok 1. Ukažte dítě kvalifikovanému (!) Dětskému gynekologovi *.
Pokud se z nějakého důvodu nedá rychle dostat k němu na recepci, měli byste se poradit s odborníky na webových stránkách Dívčího zdraví.

Krok 2. Zahajte léčbu.
Dnes existuje konzervativní metoda pro léčbu synechií na základě použití tří typů krémů. To je skvělá alternativa k chirurgické separaci.
Léčebný režim je následující:
Dvakrát denně (ráno a odpoledne po umytí) použijte gel Kontraktubex a masti Traumeel C. K tomu se 1 cm každého přípravku promíchá na čistý ukazováček a aplikuje se pouze na oblast synechia s tenkou vrstvou.
V noci, v třech pohybech, mírně lisováním, zpracujte synechii krémem Ovestin.
Léčba podle tohoto schématu může pokračovat po dobu 20 dnů.
V žádosti by měl Ovestin přestat po dobu 10 dní (zachovat užívání přípravku Contractubex a Traumel C) a v případě potřeby opakovat.
Po zmizení synechie stojí za to ošetření pysků s krémovým gelem Malavit po promytí, aby se zabránilo podráždění.
Po obnovení synechie byste měli okamžitě začít používat přípravek Contractubex a Traumel C bez Ovestinu. V počátečním stadiu to stačí.
Dalším důležitým bodem je dobré, pokud během procedury, blízcí, baví dítě s hračkami tak, aby nezažila nepohodlí a nebojí se.

* Pokud žijete ve městě Sergiev Posad, měli byste kontaktovat dětskou gynekologku Irinu Ivanovu Ushakovu v rodinném polikliniku. Telefon: (496) 54-010-10

Co je tento krém?
Zde jsou odkazy na popisy každého z nich:
Kontraktubex gel
Traumel C mast
Ovestin smetanový estrogen (hormonální lék se užívá s opatrností)
Malavitový krémový gel

A pokud lékař navrhne rozdělit chirurgicky?
Nesouhlasím. Tento postup traumatizuje dítě morálně i fyzicky, ale v budoucnu nebude zachránit před výskytem synechias.
Jedinou výjimkou je, když dítě nemůže řádně močit kvůli úplné nebo téměř kompletní fúzi.

Jak zabránit jejich výskytu?
Existuje několik způsobů, jak předcházet a kontrolovat vzhled synechií:
1. Dodržujte hygienická pravidla pro dívky. Doporučení gynekolog naleznete zde.
2. Kontrolovat projevy alergických reakcí. Pro zčervenání pokožky okamžitě použijte masti Bepanten nebo Malavit Cream Gel.
3. Pravidelně kontrolujte pysky, aby nedošlo k úplnému spojení.

Odkud pocházejí informace?
1. Konzultace u dětského gynekologa I.I. Ushakova (Rodinná poliklinika, Sergiev Posad);
2. Písemně kompetentně a podrobně o této otázce v Beacons in BabyBlog;
3. Beacon získal informace na stránkách Dívčí zdraví (je zde spousta užitečných informací, ale trvá dlouhý čas hledat správné)
(převzato z Ineta)

Má dcera synechie splynutí pohlavních rtů - k léčbě nebo k léčbě?


Moje dcera je 2 roky a 7 měsíců. Druhý den jsme měli pediatrického gynekologa a našli jsme synechii pysky (labia). Vypustil ovestin a contractubex. Poslední masť není v prodeji ani ve skladech. První koupil, spěchal. Pokyny pro Ovestina mě jen udeřily - ještě jsem neviděl tak obrovský, hodně kontraindikací. A co je nejdůležitější, masť není předepsána dětem!


Pak si o tom přečetla, podívala se na převod Komarovského na hygienu dívčích - a uvědomila si, že zatím není nic dělat. Dcera se neobtěžuje, není zčervenání a trochu se zvětšilo. Ale jako každá máma strach.


Dívky, někdo narazil na tento problém? Co jste udělal?

Prostředky stimulující regeneraci Merz Kontraktubex - odvolání

Contractubex v BLUE. Náš příběh: jak bylo zjištěno, jak se léčil, jak rychle dopadl. Schematický obraz: "kde hledat synechii".

ᅠ ᅠ Naučil jsem se o synechii během těhotenství. Stále se na internetu objevily informace o tomto fenoménu. Četl jsem fóra a příběhy jiných matek, kterým čelí podobné. Mnozí se domnívali, že na recepci gynekolog rozrušil synechii sám s rukama bez varování a samozřejmě dítě po takové události může mít mírný šok, přirozenou bolest a strach z budoucích vyšetření. Navíc podobné a chirurgické zředění nezaručuje, že fúze nebude znovu zahájena. Po zředění je třeba rozmazat masti, sedět ve vaně a podobně, což pro dítě bude také spojeno s bolestí a nepohodlí. Samozřejmě, že ne všichni gynekologové jedou tímto způsobem, někdo vám vše řekne podrobně a navrhne alternativy. Není však možné předem předat gynekologovi. Nechtěla jsem takovou zkušenost pro mé děti, ale bylo příliš brzy na to, aby uvažovalo o preventivních opatřeních během těhotenství.

Synechie je vytvoření adhezí mezi vnitřními orgány nebo vnějšími částmi těla. Nejčastěji dochází k synechii u dívek ve formě fúze malých pysků, zřídka i malých a velkých rtů. Tento jev není obecně nebezpečný, ale v případě formace mezi rty filmu, což snižuje močení, bude nutná léčba.

ᅠ ᅠ NAŠE HISTORIE

ᅠ ᅠ Děti se narodily. Po každém plavání jsem prováděl každodenní vyšetření kůže (pro vyrážku, červenost a synechie). My jsme nebyli umytí mýdlem, jen dětským speciálním nástrojem. Stojí za zmínku, že jsme neustále nosili plenky, ale synechias se objevily i poté, co jsme je zcela přestali používat. Se všemi těmito věcmi jsem zároveň nezjistil synechii a pak jsem si uvědomil, že jsou jen ve srovnání: zbývající otvory u dětí byly různé velikosti. Fúze byla asi třetina. Děti nejsou znepokojeny. Ale já - ano, protože silná a úplná fúze slibuje porušení odtoku moči, všech druhů zánětu a tak dále.

Vzhledem k tomu, co bylo popsáno v prvním odstavci, jsem se bála v takovém případě kontaktovat gynekologa. Navíc jsme po několika měsících slíbili rutinní vyšetření gynekologem k přijetí do mateřské školy (všechno, co bylo popsáno, se odehrálo asi před dvěma a půl lety). Rozhodla jsem se, že se pokusím zbavit synechie sama o sobě, nebo pokud to nebude fungovat, maximálně zmírnit proces jejich kultivace odborníkem pomocí masti. Nejdřív jsem si vybral levné: metyluracil, v něm byla málo víry a neměl pozitivní účinek, i když jsem ji dlouho nepoužíval (ale často) - na pár dní se mi zdálo, že stav tkání se zhoršuje. Pak jsem se rozhodl koupit Ovestin a Kontraktubex, ale obával jsem se, že první bude aktivně a pravidelně užívat, protože je to hormonální droga. Proto začalo s Contractubex.

ᅠ ᅠ CONTRACTUK

ᅠ ᅠ Contractubex je poměrně drahá: trubice na 20g. bude stát 500-600 rublů. Ale v případě synechií - gel je spotřebován velmi ekonomicky. Měla jsem trubku za rok a půl, pro dvě děti, ale zároveň jsem ji nepoužívala po celou dobu. Pravidelně se musel vrátit k nápravě kvůli malým relapsům, které byly rychle odstraněny.

ᅠ ᅠ V současné době nepoužívám přípravek Contractubex, nástroj je téměř u konce, trubice je opotřebovaná a nejpravděpodobněji kvůli tomu se lék zkazí, a to navzdory konstantnímu skladování v chladničce. Je to drahé koupit nové, navíc jsem (ještě dražší, ale s delší skladovatelností) Ovestin, který jsem občas využívám, o tom bude psát později.

ᅠ ᅠ Kontraktubeks se prodává v krabici, doplněnou pokyny. A to a druhá jsem ne.

ᅠ ᅠ CO JSOU BLENKY

ᅠ ᅠ Co je synechie? Ve skutečnosti je to uzdravená tkáň, druh špice. A právě Kontraktubeks vytvořil pro sání jizev. Proto také pomáhá s synechias. Příčiny synechií mohou být různé, například hygiena (špatná nebo nadměrná), alergie, nadměrná konzumace sladkostí, zánětlivé procesy močového systému atd. Ale hlavní důvod - přirozený - hormonální. S věkem se hormonální pozadí dívky přirozeně mění a synechia sami projíždějí (žádné hormonální pilulky samy o sobě, bez lékařského předpisu, není třeba dát dítě = ne).

Výskyt synechie u dívek je spojen s nízkým obsahem estrogenních pohlavních hormonů.

ᅠ ᅠTo je naprosto normální., každá druhá nebo třetí dívka to má a ještě předtím nebyla rozvedena, dokud se nedostane do extrému. Nevěděli o nich a nemysleli na ně. Ale teď je čas jiný a nechci ho přivést k extrémům.

ᅠ ᅠ Kde hledat Sinehs? Fúze začíná zespodu, protože se zvětšuje, vytváří se kapsa, ve které se může něco později nahromadit, například bakterie. Při plné fúzi bude močení obtížné nebo nemožné. Synechia vypadá jako hladká oblast pokožky. Uprostřed může být pás tenčí pokožky (nebo to nemusí být).

ᅠ ᅠ APLIKACE A EFEKT

ᅠ ᅠ Aplikoval jsem Contractubex třikrát až čtyřikrát denně, pomocí prstu, na místo fúze. Jen si na chvíli probral okraj. Množství: malý, přibližně tolik, kolik je zobrazeno na druhé fotografii v paměti, nebo dokonce polovina této částky.

ᅠ ᅠ Efekt přišel ještě další den. Místo fúze se stalo viditelným: objevovala se jako jediná tkanina, jen homogenní oblast normální kůže, ale teď kůže se změnila na bílou barvu, která se v centru stala mírně průsvitná a tmavší. Třetí den: lem se stal ještě tenkým v tloušťce a šířil se. Spike se stává měkčí a tenčí. Na čtvrtém dni se objevila průchozí díra uprostřed synechie. Během dne, po následné aplikaci, se díra v hrotu stala ještě menší. Večer Synechia rozptýlila. Na základně je malý hrot, ale možná je to norma. To znamená, že synechie prošla po čtyřech dnech užívání přípravku Contractubex. Pro mě to byl zázrak, který se stal před mými očima.

ᅠ ᅠ V příštích týdnech se synechie objevily znovu, bylo zřejmé, že kůže opět roste dohromady pár milimetrů. V tomto případě jsem použil Contractubex jednou nebo dvakrát denně.

ᅠ ᅠ Poté, co byl vyšetřen gynekolog a on šel dobře. Žádné komentáře ani dotazy. Označení: zdravé.

ᅠ ᅠ Po tomto příběhu jsem přestal používat dokonce speciální nástroj na umývání dětí. Koneckonců, může to být jedna z příčin synechie (nebo je zhoršovat), kromě přirozené hormonální příčiny, kterou lze jen čekat. Nyní na tomto místě pouze vodu a pěnové mýdlo jednou za týden.

ᅠ ᅠ ZÁVĚR

ᅠ ᅠ Po zkoušce Kontaktubeks "na sebe" a ujistit se o jeho účinnosti v případě synechiae, mohu doporučit v případě malého koalescence a stejný strach z neznámého "co gynekolog bude dělat." Pokud však dojde k úplné přilnutí, dítě nemůže jít na toaletu na malou (nebo je to obtížné) - pak utečete u lékaře. Taková věc by měla být jakkoli nejrychleji oddělena. To je naléhavá situace. Samošetření a samošetření dětí je vážnou záležitostí, tedy vážným přístupem k takovým rozhodnutím.

ᅠ ᅠJen vy jste zodpovědní za vaše rozhodnutí a zdraví vašich dětí.

Jak jsme léčili synechii?

Dívky - přítelkyně, dlouho jsem nepsal, ale máme spoustu novinek.

Nejdřív vám povím nejdůležitější věc, která se nám stala - o synechiách.

Sinechia je spojení genitálních rtů dívčích, můžete číst více na internetu, řeknu jednu věc - každá matka dívky by o tom měla vědět, protože tyto potíže se dějí mnohem častěji, než si myslíte!

Synechie jsou způsobeny nedostatkem hormonů a nadměrnou / nedostatečnou hygienou. Co se týče hormonů, nemohou vzniknout před 6 měsíci věku, protože hormony matek stále "působí" v tomto okamžiku, ale pokud jde o hygienu, může to být v jakémkoli věku. Každý den je nutné dívku důkladně omyt, ale nepřehánějte ji! To je jen náš případ - neustále jsem ho umyl dětským tekutým mýdlem, abych se umyla - to by nemělo být děláno kategoricky! S mýdlem je nutné vyplachovat pouze tehdy, když se dcera pokousne a zbytek času se omezí jen na trochu vody. To je jen můj omyl, neopakujte to!

A nejzajímavější je, že jsem o těchto synechiích všechno dokonale znal, jestli se mýlí. Četl jsem o nich ještě před narozením a byl připraven, abych je okamžitě všiml. Jo, to tam nebylo. Nejsou žádné obrázky na internetu vůbec, existují tři černobílé fotografie, z nichž nic nemůže být pochopeno. Teď už mohu říci, že dívčí genitálie vypadají stejně jako dospělá žena, jen malá velikost. Pokud je něco špatně - je to důvod, proč se poradit s lékařem.

Takže, jakmile jsem si všiml, že transparentní film pokrývá vagínu mé dcery. Byl to začátek synechie a v této fázi jsem se musel registrovat u dětského gynekologa. Děvče, tak to vyčíst, víš, co jsem si myslela? Rozhodl jsem se, že tohle je hymen! Tady jsem, prostě žádná slova! Je třeba číst tolik o tom a nepochopit, když to je před očima!

Stručně řečeno, tento film trval přibližně dva týdny a začal se pomalu ztuhovat, začal se vlézt do vagíny, a tehdy se moje malá hlava přicházela s myšlenkou synechos. Prošel jsem celým internetem, nemluvě o bebiku a uvědomil jsem si, že ano.

Můj Bože, jak jsem úzkostlivě, samozřejmě šli do gynekologa, potvrdila, řekla plná synechie. To znamená, že neexistují žádné možnosti, řez. Dívky, jak jsem plakala! Jak jsem se obvinil sám sebe! Takže si myslím, že není žádný mozek, jak vypadáš a nevidíš!

Obecně nás gynekolog předepisuje hormonální masť Ovestin. Říká, že pokud nepomůže, bude se snažit oddělit nebo řezat rukama. No, já zase na internetu - co a jak, jaký Ovestin takový. Také jsem slyšel o Ovestinovi z Komarovského, ale samozřejmě jsem poslouchal sluch polovitivně, dokud se nás to nedotklo.

Stručně řečeno, četla jsem spoustu věcí a rozhodla jsem se, že bych svou dceru neměla s hormony! Ovestin, pro informaci, předepsanou ženám v klimatickém období. Tato masť je velmi vážná a její následky mohou být neméně závažné, až do růstu vlasů, raného pubertu a dalších. Někdo bude psát "jsme rozmazaní a nitsche!" - no, co nebo nichё - to bude jasné s časem, jsem v každém případě kategoricky proti hormonální léčbě u tak malých malých psů!

A rozhodl jsem se, že všechny prostředky na léčení synechie konzervativními, tak řečeno, metodami.

Koupil jsem v lékárně lahvičku konopí, rajský mořský, vazelínový olej, balzám Vitaon Baby, namazal místa pro spárování a natáhl ruce. Je to přímé silně roztažené, ne politování, dcera neublíží, jen lechtání. Položila tampon s olejem několik hodin v kočičce, změkčuje. Mazané s firmou Contractubex. O několik dní později se na místě křižovatky objevila malá díra - začala se rozbíhat! Dalo mi důvěru, že dělám všechno v pořádku, začal jsem to všechno dělat novou silou, vzal si bavlněný tampón a namazal s olejem kolem této díry, rovně s tlakem, ale ne silný, jel kolem, rozcházel se přímo před mými očima. Nejtěžší věc na tom byla, že se moje dcera zamlžila a někdy se cítila nechtěla lehnout a ona mě kopla tak tvrdě, že moje matka nezarmoutila! Neexistuje nikdo, kdo by ji držel, obecně, hrůzu a tak dále třikrát nebo čtyřikrát denně.

Obecně asi týden a půl po začátku léčby se synechie úplně rozptýlily, zůstávají jen nepatrně nad močovou trubicí a my jsme je vyčistili po zbývající několik dní. Tak jsme vyléčili kompletní synechii bez hormonálních léků za dva týdny! Byla nedávno na recepci gynekologa - potvrdila, že všechno odešlo.

Tak holky, neopakujte své chyby! Pokud vás někdo varuje ve vzhledu genitálií vašich dcer - okamžitě se poraďte s gynekologem. A tak, že on (gynekolog) vám neřekl, že způsob, jakým jste jen pod nožem - nejkomplexnější synechia může být vyléčena bez použití hormonální masti!

A mimochodem, neřekl jsem gynekologovi, co jsem rozmazal. Byla velmi kategorická ve svých úsudcích, že to bylo nemožné bez hormonální smetany, že jsem s ní ani nemluvil. Nějak jsem to vůbec nechtěla, nějak jsem se snažila, aby si myslela, že s dcerou mého dědečka zacházela s dcerou, ačkoli by to znamenalo, že by si myslela? Ale nějak jsem proti kategorii hormonů. Jen se mě zeptala - na to, jak moc se cnecchia vyléčila - řekl jsem - po dobu dvou týdnů - řekla - Ovestin často pomáhá =))) Tak tedy, jaký má smysl?))))))

Takže, maminky, buďte opatrní a zdraví své dcery!

Synechia contractubex recenze

The Message Alex "dne 16. březen 2010 16:33

VYHLEDÁVÁNÍ DĚTÍ GENEKOLOGIE

Zpráva pro b_ch »st 17.03.2010 10:22

The Alex Message »st úno 17, 2010 10:39

Zpráva od matky Kristinki »sob. 20, 2010 20:38

The Tanita Zpráva »St Mar 31, 2010 08:31

The Alex Zpráva »st úno 31, 2010 11:53

The Tanita Zpráva »St Mar 31, 2010 14:55

Zpráva od Mother Kristinki »St Mar 31, 2010 20:03

The Alex Message »Čtv 01. dubna 2010 10:50

Recenze: Gél pro léčbu jizev a odstranění strií Kontraktubeks - pediatrický gynekolog určený pro léčbu synechias - pomohl!

Na začátek, příběh z minulosti.
Před mnoha lety jsem se dozvěděl o gelu Kontraktubex. Maminka známá používala tento gel k boji s jizvy na obličeji, které zůstaly po akné během puberty. Měla 38 let a účinek byl velmi patrný. Před použitím gelu se jednalo o nejhlubší bradavky po celé tváři, zejména na tvářích. Po aplikaci se pokožka výrazně vyhladila, stala se vyrovnanější a hladší. Ona také říkala, že při použití gelu Kontraktubex bylo nemožné získat mnoho slunečního svitu.
Jmenování pediatrického gynekologa Kontraktubex za léčbu synechií bylo velmi neočekávané.
Synechie je fúze malých pysků, částečné nebo úplné, až do močové poruchy. Současně dochází k propojení stydkých pysků s velmi tenkou, téměř průhlednou membránou. Dívky ve věku od 6 do 8 let mají předispozici kvůli nízkému obsahu hormonu estrogen v krvi, což je norma.
Moje dcera byla ve věku 9 měsíců, když nás pediatr poslal na konzultaci pediatrnému gynekologovi, protože dítě se zvýšilo. Přišli z jednoho důvodu, ale ukázalo se to víc. Lékař řekl, že pokud neexistuje žádná léčba, mohou se vyskytnout problémy s močením. Přidala nám Kontraktubex gel v kombinaci s masti Traumeel (homeopatická protizánětlivá látka). Lékař řekl, že pokud nebude trvat 2-3 týdny, budete muset použít hormonální masti.
Bylo zapotřebí aplikovat bavlněný tampón s mírným lisováním (jako by se třela) směs mastí a gelu v kombinaci 1: 1 3-4krát denně po umytí.
Ve skutečnosti, po 2,5 týdnech, tato membrána zmizela. Gel spotřeboval velmi málo.
Ale synechia se vrátila ještě dvakrát. Přibližně tři měsíce po léčbě. A také jsem se znovu zacházel.
Můj osobní názor je, že jednorázové pleny hrají v tomto příběhu významnou roli. Protože nemůžeme ovládat teplotu uvnitř pleny. A pečující rodiče prostě nedovolí, aby dítě zmrzlo. A kdybych měl své dosavadní zkušenosti, koupil bych masku Traumel jeden a půl roku dřív a použil jsem ho na slizniční záněty.

Ačkoli, odpusť, recenze je o gel Kontraktubeks.

Contractubex nepomáhá při synechii

Hygiena chlapců: chyby

Chlapi v hygieně: chyby Při péči o chlapce nejdůležitější není přehánět. Mnoho rodičů se domnívá, že je nesmírně důležité přesunout předkožku a důkladně očistit dětský penis. Ve srovnání s dospělými muži však struktura dětských pohlavních orgánů má své vlastní charakteristiky. U většiny novorozenců je hlava penisu zcela pokrytá předkožkou, která se obtížně pohybuje nebo vůbec nehýbe. To je normální a otevírá se hlavička.

Hygiena dívky: Chyby

Hygiena dívky: chyby Poškození při hygienických procedurách (mytí vnitřností pupku, hrubé stírání), špatná hygiena, používání dětské kosmetiky špatné kvality může vést k zánětlivému procesu - vulvovaginitidě. Současně dochází ke zčervenání, opuchu sliznic genitálií, svědění, bolesti při močení. Pokud se objeví takové příznaky, měli byste dítě okamžitě ukázat pediatrickému gynekologovi, který předepisuje správné.

Phimosis a synechia u chlapců

V rodině je narození chlapce skvělou událostí. Ale spolu s radostí a starostí malého muže, můžete také narazit na "mužské problémy", o kterých rodiče potřebují vědět. Takže u 96% novorozených chlapců při narození není expozice hlavy nemožná. To je způsobeno přítomností adhezí mezi hlavou a předkožkou (předkožkou), zúženým prstencem a krátkou uzdě. Tento stav se nazývá fyziologická fimóza. Kromě toho se stane fimóza.

"Kontraktubex" někdo zkoušel? Móda a krása

Měl jsem jizvy na obličeji a chci vědět o "Kontraktubeksex2 existuje někdo, kdo se snažil a pomohl mi to? Obecně dojmy, budu velmi vděčný.

Synechiae (fúze vagíny). Dětský lék

Možná někdo narazil? Co jste zacházel? Byly nám předepsány heřmánkové koupele a tampony ze streptomycinové masti s rakytníkovým olejem. Stále existují hormonální masti, ale zatím nejsou předepsány alergie. A my jsme byli ujištěni, že nic strašného, ​​ale nikdo ještě neví, co to dělá.

synechia u dívek. Dítě od 3 do 7 let

Dívky, pomozte radu. Moje dcera (jsme 1 rok a 10 měsíců) "rozdělila" synechiae dvakrát za posledních 8 měsíců a znovu se objevila. a to navzdory skutečnosti, že se naposledy "sdílel" před měsícem. Náš pediatrický gynekolog v předcházejících dvou případech předepsal kurz krému Ovestin v oddělení s heřmánkovým lotionem. pak odpojte. a tady znovu. Možná někdo čelí tomuto problému? A možná, já sám jsem trochu provinile, v tom smyslu, že ji často omývám pryč? Stejně jako "umyl" dítě.

Synechia. Dítě od 1 do 3 let

Kdo čelil tomu, co a jak dlouho se jednalo?

Contractubex Móda a krása

Dívky! Kolik to stojí?

poraďte si osvědčený krém na jizvy. Medicína a zdraví

Anyuta dívka na zkoušce se dotkla ruky mečem (po novém roce). Zdálo se, že není hluboká, byla tam malá krev. Myšlenka sama projde. Ale čas pokračuje a jizva nezmizí: (Dokonce ani moře nepomohlo. Čekání na tipy na dobré krémy  *** Téma bylo přesunuto z konference "SP: posezení"

Jak odstranit jizvu? Dítě od 3 do 7 let

Podívejte se na fotografii.. vidíte jizvu na pravém okraji.. Jak mohu odstranit? Možná někdo použil počítadlo potrubí? jaké výsledky? pomoc nebo ne? Všechno je tak dívka.. omlouvám se, že na tváři je jizva..

Počítání pro děti - seznamte se s čísly od 1 do 5.

Počítáme až pět!

a zdá se, že Lisa má synechii. Podívám se na terč. Dítě od 1 do 3 let

a zdá se, že Lisa má synechii. Podívám se na sebe. v noci jsem začal spát nechutně. a dnes neagoglivaya matka vypadala. strašně rozrušený.

O jizvě naopak (rozhodla jsem se to opravit, protože.)

moje přítelkyně měla ránu na čele. Léčí se dobře, ale obávám se, že pokožka zůstane na tomto místě nerovnoměrná. Slyšel jsem, že existuje příležitost k rozmazání něčeho tak, aby se hladina pokožky vyrovnala. Je to pravda nebo nová? A je už příliš pozdě, aby se rozmazala, když už byla bolest spadla? *** Téma bylo přesunuto z konference "O vašem, o dívce"

sledovat odkaz, věc, doporučuji všem

Nápověda, pomoc - opět Synechia! Dítě od 1 do 3 let

Nevím, co dělat znovu synechias! Dítě 2g 10 měsíců. Poprvé se to potýkalo po roce. Ošetřeno Ovestinem, gynekolog oddělil ruce bez bolesti (fúze nebyla úplná). Řekla, že důkladně umyje a použije mýdlo, poté maže olejem. Někde blíž k 2 rokům. Ošetřila stejnou smetanou, po dvou měsících opakování - šla jinému gynekologovi. Dali vám doporučení, abyste si umyli méně, mýdlo minimálně + dětský krém. Vyvinulo se velmi bolestivé, řekl, že je velmi hustý.

Poraďte krém nebo masti na sání jizvy.

Poraďte krém nebo mast na sání pooperační jizvy. Možná je někdo v přílohě. *** Téma bylo přesunuto z konference "SP: Shromáždění"

Odstranění tkáně jizvy tak, aby to bylo nepostřehnutelné - 9 cm 1 cm, někde četlo, neudělalo to sám, na moji nohu jsem měla 17 cm jizvu, plivl jsem nunafik. Dokonce i teď bude jizva na patě asi 7-8 cm a jizva od lapar. A striže po miminko. Jen kosmetická chirurgie funguje :-)

Časem se rozjasní :-)

Co máš na tváři jizvu. Medicína a zdraví

Moje dcera, 14. prosince, byla šitá kůži na obličej pod očima - rozmazanou zelenou, poté, co odstranila švy, rozmazala je zeleně a pak neřekli nic, co by se rozmačkalo. Nyní je malá zeleň téměř pryč a můžete vidět švů (jizvu), pokud je potřebujete rozmazat nějakou masti. Dobrý přítel doporučil "controtubix". Možná někdo měl takové případy.

Contractubex Medicína a zdraví

Koupil jsem tento gel, a tam se říká: pro prevenci, oni používají fázi po epitelizaci rany, oni neumísťují na granulaci. Co je to granulace a jak porozumět tomu, co je teď moje fáze, aniž bych se obrátil na doktora? Mohu rozmazat nebo ne? Po operaci uběhl měsíc, no sutura neublíží, není tam žádný zánět.

Nápověda - synechia. Dětský lék

Dívka (11 měsíců) synechia labia minora - po týdnu operace. Četl jsem, že někdy musíte operaci opakovat - jak je to bolestné a jak se vyhnout relapsu

Dětská chirurgie je ambulantní.

Hlavní lékařka společnosti "Baby", dětský chirurg nejvyšší certifikační kategorie Popova Lyubov Trofimovna. Dnes je chirurgická péče o děti poskytována hlavně v nemocnicích specializovaných klinik. Děti jsou hospitalizovány dokonce i v případě, kdy je zcela možné dostat léčbu doma nebo na klinice. Hlavním důvodem pro to je podle našeho názoru nedostatečné financování ambulantní jednotky a v důsledku toho extrémně nízké platy lékařů, obrat zaměstnanců (a tudíž.

S novou vášní. Poporodní období

. Mladá matka může vytvořit pocit osamělosti, izolace od svých blízkých. Ženy často stěžují na "neschopnost odpojit se od starostí". A jen když dítě vyrostlo, nepotřebuje neustálou péči a začalo spát samostatně, mladí rodiče mají šanci jít přes další líbánky. Jak se pomáhat v tomto náročném období? Zkuste alespoň na nějakou dobu být s manželem sama (babičky se s největší pravděpodobností budou rád procházet s dítětem). Podělte se o své pocity s manželem, řekněte nám o vašich obavách a o tom, jakou podporu a jakou pomoc od něj očekáváte. Možná přijde kompromis a mnoho problémů bude vyřešeno. Nemyslete si, že jste teď.
. Je také užitečné zjemnit oblast stehy pomocí mastí, které se používají k odsávání keloidních (drsných) jizev. Takové masti zahrnují solcoseryl, contractubex atd. Pokud to váš partner provede, pak kombinujete "příjemné s užitečným" - terapeutické účinky a erotickou masáž! K léčení perineu a odstranění bolesti může být komplex cvičení na systému Kegel. Jejich implementace může být obnovena od 5. dne po narození. V polovině minulého století gynekolog Arnold Kegel vynalezl tyto cviky speciálně pro ženy, které měly po porodu problémy s mimovolním močením. Poté.

synechia. Na gynekologa dětí, kde je lepší?

Mamičky, co to bylo, jak se našlo? Dnes jsem si všiml, jako by to byl průhledný film ((((díra v pochvě se neotevře: ((((jak to chápu, je to, co to je: (((To fuck up (( normálně to bylo umývání pryč neustále, s tekoucí vodou pod kohoutkem, když s mýdlem, kdy bez.

Hroty: může se zabránit neplodnosti? Neplodnost

. V takových případech, abyste zvýšili šance na těhotenství s IVF, které lze provést po zotavení, musíte odstranit celou tubu. V důsledku zánětu může dojít k lepení a přilnutí stěn vajíčkovodu, což vede k obstrukci trubky pro vejce a je také indikací pro oddělení sraženin nebo odstranění trubice. Pokud léčba nepomůže, laparoskopie bohužel nemůže vyřešit všechny problémy spojené s procesem lepidla. Je možné uvolnit interní genitálie z adhezí, ale není možné obnovit strukturu a funkci vajíčkovodů. Proto pokud se během několika měsíců po laparoskopii nedosáhne těhotenství.

Takže není stopa. Péče o stehy po porodu.

. K tomu použijte modré, infračervené nebo křemenné žárovky. Postup by měl být prováděn 5-10 minut od vzdálenosti nejméně 50 cm, ale pokud má žena citlivou bílou kůži, měla by být zvýšena na metr, aby se zabránilo popálení. Tento postup lze provést nezávisle doma po konzultaci s lékařem nebo ve fyzioterapii. Pokud žena pocítí nepříjemné pocity na místě vzniklé jizvy, jizva je drsná, pak doktor může doporučit masku na odstranění těchto jevů - měla by být aplikována dvakrát denně po dobu několika týdnů. S pomocí této masti bude možné dosáhnout snížení objemu vytvořené tkáně jizev, aby se snížila nepohodlí v oblasti jizvy. Po císařském řezu po císařském řezu jsou stehy pozorovány velmi opatrně. Během 5-7 dnů po chirurgickém zákroku (před odstraněním stehů nebo scobu.
. Stačí, když se šátek nehýbete pomocí žínku - to může být provedeno za další týden. Císařský řez je poměrně vážný chirurgický zákrok, při kterém řez prochází všemi vrstvami přední břišní stěny. Samozřejmě se mladá matka obává bolesti v oblasti chirurgie. Během prvních 2-3 dnů pomáhají léky proti bolesti, které se podávají intramuskulárně ženě, s bolestivými pocity. Ale od prvních dnů, aby se snížila bolest, se doporučuje matce nosit speciální poporodní obvaz nebo svázat žaludek s plenkou. Po císařském řezu se mladé matky často ptají: bude se šev rozptýlit, pokud si vezmete dítě v náručí? Opravdu, po operacích břicha.

S medvídkem gynekologa. Zdraví dětí

. Nejčastějším problémem u novorozenců je fúze malých pysky, tzv. Synechie. Malé labky rostou společně nad vstupem do močové trubice, takže je obtížné močit. Současně si rodiče často nevšimnou, že jejich dítě má něco špatně. Proto je onemocnění často zjišťováno pouze během odborných vyšetření. Když je včas rozpoznáno spojení pysky malých, není to obtížné léčit. Lokálně aplikovaná speciální masť a pysky se postupně rozcházejí. V počátečních případech je nutné je chirurgicky odpojit. Operace je nepříjemná, ale bezbolestná. Takové případy jsou, když je matka příliš čistá, a několikrát denně vypláchne dívku a dokonce i mýdlem. Lékaři o takovém dítěti říkají: "Dívka je zapomenuta.

Pouze pro dívky. První návštěva gynekologa. První návštěva

. Existuje zarudnutí, bolestivost vulvy, kvůli které jsou děti neklidné a rozmarné. V některých případech dochází k atypickému průběhu onemocnění, kdy dítě pravidelně vykazuje slabý výtok a mírné zčervenání vnějších pohlavních orgánů. V takové situaci pomáhá pečlivé dotazování matky, přítomnost herpesových projevů, časté katarální choroby a herpes vyrážka na tváři dítěte. To vám umožní cílevědomě prozkoumat dívku za přítomnost této infekce. Bakteriální vulvovaginitida je doprovázena výskytem nažloutlého výtoku, zarudnutí a často svědění vnějších genitálií. Klinické projevy chlamydiových, ureaplasmických a mykoplazmatických infekcí jsou velmi vzácné. Máte dívky

contractubex Dětský lék

Kdysi jsem si přečetl (hledání nefunguje), že kontrakce byly použity pro neštovice. Pokud ano, v jaké fázi a jak brzy pomáhá? u dcery (12 let) je všechno puchýřeno, má výlet do tábora: teoreticky se může zotavit (tj. vyžadují 5 + 5 dní), ale zůstanou stopy: stojí za to použít smlouvu nebo ještě projít průchod?

Contractubex - pro děti. Dítě od 1 do 3 let

mohu použít Zkoušel někdo? pomáhá? Liza má jizvu na čele pod vlasy - mám velmi rozčilený: (((

Zpětná vazba na contractubex prosím. Medicína a zdraví

Dívky, které používají nebo manželé kontraububeksom (masť pro jizvy) opravdu pomáhá? Kdy začít rozmazat - když všechny rány, omlouvám se, jít nebo přímo na ně můžete? Kůže vyrůstá jako růžová jako prase - rovně nechutná ((((((Zatímco používám Panthenol - všechno se rychle zrychluje. Pokud vám něco takového dáváte rady, děkuji předem.

"Kontraktubex". Medicína a zdraví

Nedávno reklamní předmět aktivně v televizi, to je masť na jizvy a jizvy. Používal někdo to? Opravdu to pomůže nebo ne? Pokud ano, bude trvat císařský jizva a velmi starý nůž (kuchyň :-)))?

Je možné uzavřít smlouvu subBEX pro HB ?. Dítě od narození do jednoho roku

vlastně celou otázku, pokud je položíte, může dítě být krmeno? Pomohl někdo?

Phimosis! Máte jen chlapec vyrůstá. Dětské nemoci

Fyziologická fimóza u chlapců a další abnormality penisu

Synechia a Counter-Tehubex

Dobrý den, milí lékaři! Mám otázku ohledně synechií v souvislosti s poslední konzultací gynekologa.
Byla plánovaná první prohlídka pětiměsíční dcery. Lékař viděl, že synechie jsou malé (jsou téměř od narození, jen trochu u vchodu do vagíny asi dva milimetry). Od věku jednoho měsíce se tyto synechias nezvyšují přesně, vždycky pečlivě sleduji dynamiku a dívku se starají o obyčejnou vodu v intimní oblasti.
Řekl gynekolog
1. Namazat sliznici bepantenom dvakrát denně
2. V oblasti synechie aplikujte protiúder a masáž až do úplného zředění.
A tak pochybuji o protiútoku. Tam je oblast tak malá, že masť bude aplikována na synechie a blízké tkáně a může se náhodou dostat do díry.

Srdce matky obecně mi říká, že nepoužívám žádný protisměrný obdélník, ale i nadále umývat pryč pouze vodou a nejít tam, jen abych pozoroval dynamiku.
Mám pravdu?

Jsem tak ráda, že moje dcera nemá synechii!))

Dlouho očekávaná dcera se narodila. Mezi četnými nemocemi se náhle objevila synechie, splynutí malých rtů. Velmi často se umyla a otřásla TAM vlhkými ubrousky u své dcery. Možná kvůli tomu. Ačkoli z mnoha důvodů: lze je číst na internetu. Když jsem viděl jednotu, byl jsem v divoké hrůze. Začal hledat léčbu na internetu:

-jen rozetřete nějaký olej, bepantenom a houbu, udělejte masáž.

-Synestrol (ampulka) poloviční + syntezomycinová masť 20g + dětský krém 20g. Rozmazání na dva týdny, skladování v chladničce, rozmazání ráno a večer;

-sintomycin tkáňový v noci, aby byl silně mastný, ráno, zředit tyč 5-7 dnů;

Zde jsou recepty pro odstranění synechie. Ale jestli to bude léčba, která se na mě bude týkat, prosím. i když všechny možnosti. Ale tohle je malá holčička devíti měsíců. Nemohla jsem riskovat její zdraví. A proto se obrátila na dětského gynekologa. Všimla si úplné přilnavosti ((Předepsal CONTRACTUBE.) Řekla: žádné hormony, promíchejte tento gel 5 dní jednou denně, šestý den, krýt rukama, protáhne rty a pokud jsou rány, lubrikujte levomekolem.

Ihned koupil 20g za 211 hřiven. Dorogovato.Mazal dvakrát (i když gynekolog řekl 1 čas). Nejprve s prsty. Moje dcera odolala. Třetí den jsem ji rozmazal hůlkou a zpevnil jsem SUPER DOWN. a, Bože, trochu krve. Dcera vykřikla. Po několika vteřinách opět stiskl hůl s gelem. Bylo to takový zvuk: kulička. A nebylo to žádné synechie)))))))))) Jsem šíleně šťastná) Moje dcera už plakala. Žádné rány. Pokračovala v hře, vstala na nohou v postýlce. Tento gel zjemňuje průhledný film na pysky malých. Pořád je třeba rozetřít několik dní s gelem a olejem. Pouze ne řešetlák říká gynekolog, jak suší. Kurz musí být opakován za tři měsíce.

Opakuji: nepoužívejte samoléčebné léky. Adresa pro dětský gynekolog. On vám vybere správnou léčbu správnou drogu)

Synechia

Doporučené příspěvky

Vytvořte si účet nebo se přihlaste, chcete-li komentovat

Musíte být členem a zanechat komentář.

Vytvořte si účet

Přihlaste se k účtu. To je snadné!

Přihlaste se

Už jste členem? Přihlaste se zde.

Akční páska

Po přenosovém režimu, zdravotním stavu, vypouštění apod.

Fennec odpověděl na téma Аленка_Пелёнка // v oblasti reprodukčních technologií: AI, ECO, IKSI

Po přenosovém režimu, zdravotním stavu, vypouštění apod.

Oka máma Kati odpověděla na téma Alenka_Pálёnka // v reprodukčních technologiích: AI, ECO, IKSI

Ne jako všichni ostatní

Fenik komentoval otázku Nastya 85 v otázkách

V prosinci uvidíme dohromady dva testy!

Eleni @ // odpověděla na téma Yana 2013 v tématu O grafech

IVF s donorovým vejcem

Fronya odpověděla na téma Iriny o Dárcovství a náhradním mateřství.

pravda nebo kachna

Astrahan25 komentoval otázku od uživatele Apple v otázkách

Očkování. Pneumokoky nejsou v rozvrhu.

akri38 komentoval otázku MiniMamu v otázkách

Syndrom vyčerpání ovaria. IVF se SIA

Дина006 odpověděl na téma Аленка_Пелёнка // v reprodukčních technologiích: AI, ECO, IKSI

Autosedačka / autosedačka

Metel_Augusta komentoval otázku ze strany Sagrea v otázkách

Ovulační stimulace

anutik92 odpověděla na téma Iriny v Ovulaci a všechno o tom

Ujistěte mě (((

LoKKi komentoval otázku 1kateriny v otázkách

Problémy s mateřskou školou

Curly Straight komentovala sybovy otázky v otázkách

Ani nevím, jak se zeptat

Novaya komentoval otázku od uživatele Puzyuha v otázkách

Otočné přední kola.

mistr bojů kama sutra komentoval mashadashovu otázku v otázkách

Bundy s Juma nebo Aliexpress

Navikaya komentoval otázku od unika17 v otázkách

  • Celá činnost
  • Domů
  • Fórum
  • Dětské
  • Zdraví dětí
  • Synechia

Reprodukci materiálů stránek je možné pouze s aktivním přímým odkazem na www.babyplan.ru
© 2004 - 2018, BabyPlan. Všechna práva vyhrazena.

Společenství

Obchod

Důležité informace

Zachováváme cookies: pomáhá site pracovat lépe. Pokud budete nadále používat stránky, předpokládáme, že vám to vyhovuje.